Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Britta Colmorn, d. 07-03-2010
Hejsa. Hvor vi glade for at der findes mennesker som dig - dejligt at nogen ville hjælpe Roselili så hun kan få et godt hjem - til dem der får hende pas godt på hende.En anden ting den kat der hedder pandora hos jer hvor kommer den fra??? kunne godt være vores???? knus her fra Kongsgodsgaard.(Britta )
E-mail:
Skrevet af Britta Colmorn, d. 15-02-2010
Hejsa. vi har brug for jeres hjælp til at fange en katte der går rundt hos os med et halsbånd og snor efter sig den er bange og forvirret.. vi kan ikke få fant i den og nogen må savne den.. hjælp et dyr i nød det er koldt og den kan ikke finde mad.. vi vil ikke fodere den da vi jo så også har et ansvar over for den... hjælp nogen må da hjælpe det kan ikke være rigtig at ingen vil hjælpe en kat i nød alle jer dyr elsker sender mig bare videre så nu prøver jeg jer.. man skal bare have en katte fælde så kan vi fange den og se hvem kat det er og få den snor af den... hjælp denne katte nogen savner den og den savner nogen.. mvh. Britta
E-mail:
Skrevet af Søren Nielsen, d. 29-01-2010
Hej
Vi overvejer at få anskaffet en kat. Den skal være indekat. Alderen er ikke vigtig. Den skal gerne være kælen og rigtig nysgerrig og ikke sky hvad angår mennesker. Det er mig og min kæreste i lejligheden.
Jeg håber i har nogle søde katte. Kontakt mig endelig.
Mvh Søren
E-mail:
Skrevet af Anja, d. 15-01-2010
hej
Jeg synes i har en god hjemmeside .
Jeg har en kat som jeg har fundet i min nabos garage som kling den er rigtig sød og nu er det min kat hendes navn er sila (ved siden af) sidder min kanin Pjuske de er rigtig gode venner. hilsen Anja
E-mail:
Skrevet af Jytte-Hanne Andersen, d. 26-12-2009
Hej allesammen
Lige en hilsen herfra Lolland med en forsinket julehilsen...smiler....nåh bedre sent end aldrig...ikke ?
Alle 4 katte trives godt hernede, især efter at de kan komme ud i deres løbegård, der altid er adgang til i døgnets 24 timer, og i alt slags vejr, jeg medsender et billede hvor dog kun de 3 af kattene er på, da Peanut ikke er kommet ud på det tidspunkt.
Jeg mangler Solvejg´s e-mail adresse, da min anden PC gik i sort, og jeg har nu en ny PC.
Mange hilser
fra
Spejsen, Miki, Nanok, Peanut og Jytte
E-mail:
Skrevet af Milene, d. 07-12-2009
Vi er så glade for "Moster" som vi fik med hjem søndag den 6.dec 09. Allerede efter 2 timer lå hun og spandt på skødet af os i sofaen. Hun skal lige vænne sig til vores hunde som er vant til katte, jeg tror det går hurtigt da de ikke løber efter hende. Hun er så kælen at hun ruller om på ryggen for at få mere kæl på maven. Vi er meget glade for hende. Tusind tak fordi I har taget jer af hende endtil hun fandt et godt hjem hos os på sjælland!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Casper, d. 01-11-2009
Hejsa, rigtig fin hjemmeside i har!
E-mail:
Skrevet af Nana, d. 24-10-2009
hej..
jeg har i sommers købt to hankillinger (brødre) men vi skal nu til at flytte min kæreste og jeg, og de to herre , elvis og Jackson, må ikke komme med, deværre:(, tager i imod dem, og finder et godt hjem eller hvordan?
E-mail: