Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Line Østerbye , d. 29-11-2021
Hej til jer alle😊🐈🐈‍⬛🐈🐈‍⬛🐱 her er en lille hilsen fra en gammel beboer nemlig
Donnavan måske i husker ham💞
Efter en lang sommer i haven med musse jagt og tumlen i græsset er det nu tid til sofa hygge med hans søster/veninde Fie og det er ikke så ringe endda 💗😁
E-mail:
Skrevet af Solvejg, d. 18-10-2021
Vil lige gøre opmærksom på at vi faktisk bruger mobilePay.
Problemet er at vi ikke må reklamere med det på vores hjemmeside. Hvis vi gør det vil det koste os ca. 11.000 kr. hvert tredie år da vi skal søge Indsamlingsnævnet om tilladelse til at iværksættet indsamlinger i forbindelse med MobilePay. Vi har derfor valgt at fjerne vores MobilePay nr. fra hjemmesiden da den bliver betragtet som en offentlig side.
Vi udsender hvert år et Nyhedbrev som vi sender til dem der har doneret et beløb og der må vi godt oplyse vores nr. da det er en "lukket gruppe". Jeg kan dog oplyse at vores nr. er 501204, det kan jeg godt give videre da det er henvendt til en enkelt person.
E-mail:
Skrevet af Heidi Rossen, d. 18-10-2021
Har købt alle mine katte igennem jer. Og har haft gode erfaringer med jer. Men synes at i burde få ludt mere moderne tilgang. Var ret chokeret over at se i ikke har gået mobilpay. Ville faktisk have sendt et lille beløb, men at gøre det over konto er virklig forældet og i går glip af mange penge der. Det burde i få lavet. Alle bruger mobilpay.
E-mail:
Skrevet af Bettina Bolding, d. 09-10-2021
FREMLYSNING!!!
Denne smukke lille kat er her den 4. oktober lige pludselig dukket op ved vores fordør på Hvedemarken 45 i Rinkenæs - og desværre ser den ikke ud til at kunne finde hjem til hvor den bor, da den er her både morgen, middag og aften (måske den er en tilflytter?)
Den er meget sky og ligger for det meste og gemmer sig i vores bøgehæk - derfor ved vi heller ikke om det er en han- eller hunkat og kan heller ikke se om den er øremærket. Den virker lidt trist og stille - og vi har en lille mistanke om at den muligvis er lidt svagtseende (ser i hvert fald ikke altid lige maden foran sig). Selvom vi både sørger for foder og vand, virker den kronisk sulten og tørstig.
Hvis der er nogle derude, der savner denne kat - eller ved hvor den hører til, må du meget gerne ringe til mig. Jeg håber rigtig meget at denne søde lille kat snart finder hjem til sin ejer, så den kan komme indendøre inden efteråret sætter ind - og igen kan befinde sig trygt imellem mennesker den kender.

Kontakt mig: Bettina - mobil 25752544
E-mail:
Skrevet af Flemming spanger, d. 15-09-2021
Jeg fik eddi hos jer i 2010 . Nu er den død den fik en blodprop og blev avlived af en dyrlæge.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af L Schmidt, d. 27-03-2021
I går sagde vi farvel til Mis (knap 12 år) som vi hentede hos jer i påsken 2010. Hun har været en fuldgyldig del af husholdningen og er meget savnet! Hun led desværre af tandresorption de seneste 2 år, nu skulle hun ikke lide mere.
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 17-02-2021
Lige en hilsen fra Sylvester (Svante) og Ringo (Kashmir). Drengene har boet sammen med os siden juli 2020. Vi elsker dem allesammen.
Billedet her er kun et' sted, af alle de steder vi har lavet plads til at de kan sove. Nær vinduet, så de kan holde øje med alt hvad de sker i haven :)
Skrevet af Charlotte Ring, d. 02-02-2021
Her er et af Rosa.
E-mail:
Skrevet af Charlotte Ring, d. 02-02-2021
Hej Kattelaug.
Nu er det fire uger siden, at Beauty og Rosa ankom til deres nye hjem hos os. De indtog hjemmet med den største selvfølgelighed og vokser meget lige nu. De klarer det så fint og stortrives. Vi er begyndt at lukke dem ud uden sele her for et par dage siden, og især når vi selv går ud med dem, har de bare en fest. Tak for to skønne og velfungerende katte. I gør det godt. Venlig hilsen Charlotte
E-mail:
Skrevet af Julie martin hansen, d. 28-01-2021
Min kær nico desværre tog en rotte der havde gift i sig jeg gjordt alt for at han kunne blive rask men desværre lykkes det ikke det er en kæmpe savn
Men vil gerne have en ny mis fra jer
Nico havde jeg i nogle år en skøn vamset kat var han fra jer.
Vil forsætte med at være medlem hos jer
Og støtte jer.i gøre kæmpe arbejde for kætterne.
Vil gerne have ny kat når vi flytte til vorws by hjem
E-mail:
Skrevet af Betina Hundebøl , d. 25-01-2021
Hejsa
Jeg hedder Betina Hundebøl, 43 og bor i Gråsten. Uddannet pædagog og har arbejdet de sidste mange år med børn med særlige behov.
Jeg har været sygemeldt siden feb 2020 med moderat depression. Jeg skal langsomt tilbage til arbejdsmarkedet igen, men da alt er lukket ned, vil jeg gerne tilbyde min hjælp nogle timer hos jer. Jeg har selv 2 katte og er vokset op men mange forskellige dyr.
Glæder mig til at høre fra jer.
E-mail:
Skrevet af Sara, d. 18-01-2021
Sikke da en skøn hjemmeside. Jeg har godt nok ikke nogen kat selv. Men i min fritid har jeg job med at passe dyr - og det er ofte katte jeg passer, når ejeren f.eks. er på ferie el.lign.
Hjemmeside:
Skrevet af Jens Burmeister, d. 08-01-2021
Idag sagde jeg farvel til min sjæleven, Tornado.
Han var en del af mit liv i 12 år og det her er hårdt, nu søger jeg gerne samme (nogenlunde) udseendet kat, hvilken var af en langhåret norsk skovkat!
E-mail:
Skrevet af Pia og Hans-Erik Kjær, d. 21-12-2020
Nu er det snart 5 år siden at Pinus ( mæ-de-vuns) flyttede hjem til os.
Han nyder livet og elsker den frihed han har fået. Vi elsker ham også selvom han styrer os med alle fire poter HA HA...
E-mail:
Skrevet af Tina Hansen, d. 16-12-2020
Hej Kattehjem.
Her går det fremad med Alma ( Pirol). Hun er faldet godt til og er mindre sky for hver dag. Er stadig utryk når vi tager hende op. Men vi arbejder på det. Hun har været lidt ude i går og i dag endnu en ny stor verden. Hun trives godt med Bamse vores han kat på 15 år. Det er værre med nisserne. Men hun vinder 🤣
E-mail:
Hjemmeside: