Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Sara Justesen, d. 26-02-2011
Hej,
jeg skriver til jer fordi jeg længe gerne har ville have/adopterer en kat.. Jeg har altid haft en forkærlighed for katte.. For det første pga. af deres selvstændighed og deres sind. Har haft en main-coon førhen, hun var så selskablig og meget snaksalig.. smil.. Hun gav mig utrolig meget tryghed og en helt speciel følelse af glæde.. <3 Jeg vil rigtig gerne have en kat igen, og vil høre jer om i har en kat der mangler et varmt og dejligt hjem, hvor jeg kan tilbyde den masser af kærlighed og opmærksomhed..? Håber at hører svar.. Mvh Sara Justesen
E-mail:
Skrevet af Anne Grethe Hinz, d. 03-02-2011
Hej igen.
Jeg fik ikke lige skrevet hvem jeg er, men jeg er Feline. Mine forældre hentede mig for ca. 3 uger siden og de er så pjattede med mig. De kalder mig Fine da de synes jeg er lidt fin på den og det passer også rigtigt godt på mig. Jeg er meget legesyg og er rigtig glad for den lille mus.
Jeg er begyndt at komme ud i den store verden, men hold da op hvor er der mange underlige dufte. De første dage stod mine forældre på vagt i haven, men jeg kom da hjem igen, jeg kan slet ikke undvære dem. Håber at alle mine venner på kattehjemmet har det godt.
Mange kærlige kattehilsner
FINE
E-mail:
Skrevet af Anne Grethe Hinz, d. 03-02-2011
Hej allesammen
E-mail:
Skrevet af Sarah Olesen, d. 25-01-2011
Hej.. Jeg har nu været ved min nye mor i 3 uger, og jeg er så glad for at være her. De har også en hund her ved min nye familie, men vi er begyndt at blive rigtig gode venner. Jeg kommer også ud nu, men jeg gider ikke rigtig så meget ud.
Mange hilsner fra Luna
E-mail:
Skrevet af Maria Bang, d. 23-01-2011
Hej Allesammen.
Nu er der gået et par uger, og nu syntes jeg det var på tide at i hørte fra mig.
Jeg har fået et rigtig godt hjem og er faldet rigtig godt til. Mine forældre synes ikke rigtig, at mongo/mongolen passede på mig - hvorfor ved jeg ikke, men det var nok fordi alle grinte af det?! Så nu hedder jeg Asger og synes det passer meget godt til mig.
Da vi kom hjem den første dag, fik jeg noget af et chock - der var kun mig og dem, så jeg gemte mig så langt inde bag sengen eller sofaen, som jeg overhovedet kunne, for der kunne de ikke nå mig. hæhæ. Men da der så var gået en dag,tog jeg alligevel chancen og gik ud fra sofaen, og der opdagede jeg, at de faktisk var rigtig søde. De nussede, pussede og bar mig overalt. Jeg udnyttede det måske lidt i starten, for så snart jeg miauver lidt, så kommer de begge løbende!:)
Men efter et par dage, havde jeg pludselig meget ondt i mit ene øje, det var helt rødt og hævet og det gjorde rigtig ondt. Så min far tog mig hen til et sted, hvor en dame kiggede mig i hoved og røv - det var godt nok lidt ubehagelig, men hun var nu meget sød alligevel. Heldigvis slap jeg af med min øjenbetændelse og forkølelse lidt senere, så nu er jeg en glad mis med masser af krudt i røven. Fx hver gang jeg er selv hjemme, elsker jeg at vælte vasketøjstativet, stolene eller skubbe ting ned fra hylder og borde. Alt skal undersøges og væltes. Og selvom de engang imellem godt kan blive lidt sure, så er det kun indtil jeg kigger rigtig sødt på dem, også er det hele godt igen :)og de kalder mig dum.
Men nå, nu må jeg hellere stoppe - jeg vil i seng, og hvis jeg skal have en chance for at sove, skal det være inden min far begynder at snorke. så godnat og tusind tak ;)
E-mail:
Skrevet af Casper, d. 18-01-2011
Dejligt at se der er nogle som også tager sig af dyrene i denne verden. Held og lykke med det gode arbejde!
Skrevet af Sarah Olesen, d. 04-01-2011
Hej Allesammen,
Jeg har i tirsdags lige hentet Luna ude ved jer, har valgt ikke at give hende andet navn, fordi hun ligner en rigtig Luna.
Indtil videre går det rigtig godt, hun vil rigtig gerne snakke, og kigger sig rundt omkring når der er tid og lyst til det, hun sover meget men der er jo også mange nye indtryk.
Med hensyn til vores hund Sally, så holder hun sig respektfuldt på afstand indtil Luna vælger at de kan snakke lidt, hun hvæser gerne lidt af Sally også er der ro på igen.
Jeg holder på at de skal have tid med hinanden også kommer til at gå fint.
Igen mange tak for vores dejlige Luna, jeg er stadig forelsket som da jeg så hende på billede på hjemmesiden..
Mange Hilsner fra Fam. Olesen nu med Luna kat i huset..
E-mail:
Skrevet af winnie, d. 23-12-2010
en glædelig jul samt et godt nytår fra gustav og finke samt familien petersen i kolding
E-mail:
Skrevet af Katharina Handberg, d. 02-12-2010
Hej allesammen.
Jeg er faldet rigtig godt til hos min nye mor og far. Jeg er en rigtig krudtugle, og jeg eeeelsker bare at lege med mit legetøj. Specielt min grønne hoppebold og mine små mus er det sjoveste. Jeg vil helst være hvor min mor og far er, og jeg nyder at ligge og se tv sammen med dem om aftenen, helst under tæppet ligesom dem. Jeg er meget fræk, og synes det er sjovt at lege gemmeleg. (Jeg gemmer mig under deres sengetæppe, og går frem og tilbage i sengen, så sengetæppet bevæger sig)
Mange hilsner fra Laffe (Jago)
E-mail:
Skrevet af Ina Lorenzen, d. 27-11-2010
Hej!
Nu har vi haft Mulle (tidligere Oskar) hos os siden marts og det er gået over al forventning. Den elsker mad og blive nusset om og den fører hele samtaler med een. Tak fordi vi måtte få den.
E-mail:
Skrevet af Christina Kostelac, d. 09-11-2010
Hej med jer.
Lige en lille hilsen fra Kalle, som fik nyt hjem i september. Jeg er faldet rigtig godt til, jeg er blevet en rigtig ude/indekat. Jeg elsker at lege udenfor når det regner. (ja jeg er lidt skør og min menneskemor synes at jeg er lidt træls, når jeg kommer ind med mudder over det hele). Desuden har jeg fået verdens bedste lillebror, han kan dog være en værre en og så sætter jeg ham på plads med mine store potter. Når jeg ikke er ude så ligger jeg på sofaen og slænger mig og det bedste er hvis min menneskemor også ligger der. Så bliver jeg rigtig nusset og det ELSKER JEG!Jeg var dog ikke så glad for mit nye hjem de første 14 dage, jeg savnede alle mine legekammerater fra kattehjemmet. Og jeg gemte mig på loftet i langtid, hvor min menneskemor ikke kunne finde mig. Og da hun så fandt mig, kom jeg til at bide hende, så hun måtte en tur på skadestuen. Men så gik der nogle dage så blev jeg tryg og kom ned og fandt min ynglingsplads. Den kan i se på billedet. Der sidder jeg sammen med min lillebror. Jeg er også blevet rigtig glad for min menneskemors mor, der kommer tit på besøg og hun synes jeg er sød. Håber i alle har det godt. Nu vil jeg slappe af med min lillebror. Hilsen Kalle
E-mail:
Skrevet af Heidi Matthiesen, d. 08-11-2010
Hejsa. Synes lige at i skal have en hilsen fra Hannibal ( vi hentede ham i April 2010) Han har det bare rigtig godt og er stadigvæk en rigtig kælepot. Hannibal har også fået en ven, da vi har redet en anden hankat på 4 år fra et hjem hvor den bare var blevet sat for døren uden mad og drikke. helt mager og næsten uden pels på halvdelen af kroppen, tog vi Laban til os. Denne kat nåede så ikke at komme ud til jer. Nu har vi to dejlige katte. Mange hilsner fra Heidi. ( sender lige et foto med Af kælepotten Hanibal)
E-mail:
Skrevet af Rikke, d. 07-10-2010
For lidt over to måneder siden hentede vi Laban(vi valgte at beholde navnet) hos jer. En meget stille og rolig hankilling. De første 14 dage sov han hele tiden hvilket gjorde vi kontaktede dyrlægen og det viste sig at Laban havde øjenbetændelse,lungebetændelse og var forkølet.Men efter pencilinkur var han klar til at blive kastereret og nu er han absolut en Laban.Han blev en rigtig killing med masser af krudt i.Han trives med vores tre børn og Mille(hunkat på 1,5 år).Han vil gerne være ude men ikke for længe af gangen og slet ikke når det regner. Så han starter med at mærke om det er vådt inden han så tar stilling til om han vil være ude eller inde.Vi er rigtig glade for ham og det er da dejligt at ligge i sofaen med to katte. Dog er vi ikke helt enige om man skal bruge kattebakken eller "mor og fars" seng hvilket har gjort han er blevet forvist fra soveværelset..;O)og så kan han jo lige så godt luske ned i kælderen og ordne det der skal ordnes.
Det er ihvertfald ikke sidste gang vi har købt killing/kat hos jer.
Hilsen Rikke og Laban
E-mail:
Skrevet af fam hummel, d. 16-09-2010
syntes lige at i skal have en hilsen fra mig mille jeg boede ude hos jer i 2001 og blev adopteret af min dejlige familie jeg stortrives og er blevet en rigtig forkælet kat nu på 9 år knusi mille
E-mail:
Skrevet af conny strüssmann jensen, d. 07-09-2010
Hej igen:-)
Ja nu er Salina ved at overtage min stol her hjemme,, så snart jeg går væk fra stolen hops så ligger hun i den igen.. som i jo nok kan fornemme er hun jo nu ved at blive meget hjemme vandt og kælen ( som hun nu er blevet rigtig mege´t )..hun er nu ved at være en rigtig dejlig og ikke så meget sky mere kat.. så hver dag er en dejlig dag med hende,,, min familie siger også at der havde vi gjort det rigtige valg at vi faldt få hende .. smiler og i må have en god dag på katte hjemmmet..

de bedste katte hilsner fra familie S.Jensen
E-mail: