Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af thomas, d. 30-09-2011
det er nogen søde katte du har. tak for kigget.
E-mail:
Skrevet af Yrsa Söth Jaeger, d. 27-09-2011
Der mangler et ord i mit indlæg nedenfor:

Han er måske faret vild (ikke bare vild) - og vi har idag været hos dyrlægen for en chip-kontrol. Der var ikke nogen. Til gengæld var det ikke noget problem at få ham i transportkassen eller at køre med ham...

Han er desuden blevet skønnet til at være 3-4 år, og gjorde sig positiv bemærket ved sit rolige sind og sin kælenhed.

Jeg benytter lejligheden til at indsætte et billede fra en anden vinkel i håbet om, at der er nogen som kan genkende ham.
E-mail:
Skrevet af Yrsa Söth Jaeger, d. 27-09-2011
Jeg har fået en ualmindelig kælen tilløber-hankat, som jeg gerne skulle finde et godt hjem til, da jeg ikke har haft held med at finde dens tidligere ejer. Han har ikke noget nummer i øret, men hans venstre øre "er flækket" en smule, og det ser ud til at være en ældre skade.

Jeg har i forvejen 2 katte, og har ikke mulighed for at beholde ham her - men han er så sød og kælesyg, at han uden tvivl vil kunne gøre nogen meget lykkelig.

Jeg bor nogle km vest for Gråsten, og måske er katten bare vild, for han var meget mager og sulten og er stadig ret pjusket i pelsen. Så hvis du (måske) kender katten, eller gerne vil tage ham til dig, så sig endelig til.

På forhånd mange tak...!!!
E-mail:
Skrevet af Margot og Thorkil, d. 18-09-2011
Comet er landet hos os i Kolding. Køreturen hjem brød han sig ikke meget om, men stor var hans glæde ved at opdage, der på alle måder var tænkt på, han hører til her sammen med Margot og jeg. Det er ganske forunderligt. Det var kun lige i går vi hentede ham hjem. Alligevel føles det som om, han altid har været her. Vi har det bare så godt sammen med ham og han med os. Han er kærlighed og velvære. Han bliver ved med at hedde Comet. Den energi der er i de bogstaver, det er essensen af hans pragtfulde væsen.
E-mail:
Skrevet af Anne Dorthe Christensen, d. 02-09-2011
Hej. Jeg glæder mig til at hente June ( som skal hedde margrethe) på tirsdag :-) har aftalt det med grethe. Mvh Anne Dorthe
E-mail:
Skrevet af Anja, d. 31-08-2011
En hilsen fra Franz til at kattene og de søøøde medarbejdere. :-) Er nu kongen af lejligheden og elsker at drille sin nye far!! :-)
Skrevet af klaus, d. 18-08-2011
Godt nok nogen søde katte.

tak for kigget
Hjemmeside:
Skrevet af Knud Sand Madsen, d. 21-07-2011
Lige en lille hilsen fra Sookie, nu kaldet Bertha. Jeg stortrives her på Frederik IX plejecenter i Haderslev. Jeg bliver dagligt "vartet" op af alle, får daglige "strøg" over pelsen og bliver nusset med. Jeg boltrer mig over alt og har mange favoritsteder, hvor jeg får mig en lille lur. Min "far" Knud leger med mig og jeg har fået en masse legetøj.Jeg har tabt mig lidt, men jeg hører at de siger at det ikke gør noget:) de siger også alle sammen at de er så glade for at jeg bor her nu, og jeg er også glad for at jeg kom herop at bo :)
Mange sommerhilsner fra Bertha(Sookie) og Knud
Skrevet af Camilla, d. 06-07-2011
Så kommer der lige en lille hilsen fra "Fie" nu Womba, som jeg hentede sidste sommer hos jer :)

Womba faldt til i lejligheden lige med det samme. Dog var hun ikke så tilfreds med hun ikke måtte komme udenfor de første 14 dage... Hun er en værre kælepot, og elsker opmærksomhed for alle, og er den helt store mad elsker :) Dog kan hun ikke finde ud af at fange mus, fugle osv, ( så slipper vi for små overraskelser indenfor :) ) men til gengæld er hun den helt store flue og sommerfugle jæger..

Womba og ikke mindst jeg, ville sige tak for at et sted som jeres findes, for ellers var vi aldrig blevet bragt sammen

Knus og kram
Womba & Camilla :)
E-mail:
Skrevet af Anne Marie Koch, d. 14-06-2011
Hej, En lille hilsen fra Simba (tidligere Axel) som jeg hentede hos jer den 20. april. Udover at være en meget sød og kærlig kat, viser han sig også at være et rigtigt stort legebarn, som elsker at fare hele huset rundt efter sin bold, hvis altså ikke lige han får sig en lur i sin kurv, på mit skød, i sengen eller..... Hans fordøjelse er vi også ved at have styr på, han får specialfoder fra Royal Canin, og det kan han både lide og tåle. Så hans mave har ikke længere facon som en baseball, omend det medsendte foto nok kan snyde lidt .... men det ændrer sig nok når pelsen vokser ud :-)
E-mail:
Skrevet af Hansen, d. 05-06-2011
Hallo,uns ist in Flensburg,an der grenze zu Dänemark eine schw-weisse Katze zugelaufen.könnte auch aus Dänemark kommen.
E-mail:
Skrevet af Line Friis, d. 25-05-2011
Hej med jer.
Vi har valgt at beholde den dejlige Mallemuk, da vores hjerter simpelthen ikke kunne bærer andet. Bandit og Malle er begge kommet i behandling mod giardia, da Bandit havde rimelig høje tal. Corona-virus'en som Malle har kan vi jo desværre ikke gøre noget ve, vi kan bare håbe den ikke muterer og smitter bandit.
Tak for 3 vidunderlige katte(med Bisse)
Knus
E-mail:
Skrevet af Jeannette, d. 07-05-2011
Hejsa.
Det var super hyggeligt til åbent hus :-) Det var lige hvad der lettede efter de sidste par dages store savn af min Gizmo der døde i torsdags. Sikke mange skønne katte i har - og jeg er total vild med Eldorado, som lige nu ligger i sofaen og storslænger sig :-) han har allerede fået tilnavnet "Basse" :-) det passer perfekt til ham :-)
E-mail:
Skrevet af Jan Jacobsen, d. 01-04-2011
hej
jeg har tidligere ringet til jer og fortalt hvordan India ( som nu hedder Maja) havde det, og den gang gik det jo rigtig godt men............. nu er hun en rigtig "bølle" hun tyraniserer hele området så andre katte tør ikke at komme her når hun viser sig, indenfor snakker hun meget, eller beklager sig hvis tjenestefolkene ikke forstår hendes hentydninger om mad, altså hvilken slags, kattebakke, vand mm. hun bestemmer selv hvem der skal have lov til at klappe hende hvis ikke hun gider flytter hun sig en halv meter, når skal børstes ruller hun sig rundt af velvære( åh det er godt lige der og der og der) efter et par måneder er hun begyndt at spinde som ikke har gjort før. alt i alt tror jeg hun er en møgforkældet kat., men hun har gjort lykke da vi fik hende var det fordi vores gamle meget specielle hankat måtte aflives pga han havde fået rottegift. hun har faktisk taget nogle af hans vaner til sig , runderinger i huset om natten for at se om alt er ok, slå på vinduerne for at komme ind og svare når vi kalder( ikke sikkert hun kommer men svarer gør hun) nå det var alt for denne gang og endnu en tak til jer for den dejlige kat
E-mail:
Skrevet af Lotte Lauenstein, d. 28-02-2011
Hej alle mine venner på kattehjemmet ! Især Twister!

Ville bare lige sende jer en lille hilsen her fra Stubbæk..........jeg har det dejligt som i kan se på billedet nyder jeg at ligge i dynerne - det er bare så skønt! Uh-ha en stor hund min nye familie har men den er nu ikke så slem, den skal bare lige holdes lidt på afstand og det gør jeg ved, at knurre et par gange, så puster jeg mig lidt op og
1-2-3 så er den væk igen ;-) Vi er så småt begyndt at dele seng og det er nu meget hyggeligt. Jeg bliver lidt ked af det når min familie tager afsted så miauer jeg lidt men det hjælper ikke ret meget, de skal jo på arbejde! Min nye mor kommer hjem hver dag kl 12.00 så det er ikke så slemt. Katrine som købte mig er rigtig glad for mig, hun nusser og passer mig godt. Min familie siger jeg er dygtig fordi jeg ikke tisser udenfor min kattebakke ;-)
Jeg skulle hilse fra dem og sige, at de er så glade for, at de fandt mig og roser meget jeres kattehjem. Jeg savner jer nu også men kunne jo ikke blive ved med, at bo hos jer......jeg måtte jo videre i mit liv;-)
Nå men ha` det godt alle sammen......et lille kattekys til Twister fra mig.

Knus Bruno
E-mail: