Månedens kat

SOLGT. Han er en meget kontaktsøgende og kærlig kat men mangler virkelig at få et rigtigt hjem hvor man værdsætter hans dejlige væsen. Han har det ikke for godt med andre katte da han for det meste bliver moppet, nok på grund af hans blide væsen. Han er rigtig ked af han ikke kan ligge på skødet hele dagen og er begyndt at få stress, hvilket ses i hans overdrevne soignering. Han er en kat der trænger rigtig meget, og dem der får ham får en ven for livet. Han er fra 1.07.15.
SOLGT.Paprikas' ejer havde tiltænkt hende en grum skæbne da hun blev stoppet i en flyttekasse sammen med sine 5 små killinger. Tapet godt til og sat af på en vigeplads i Sønderborg. Heldigvis for hende kørte en lastbilchauffør forbi i aftentimerne og undrede sig over at kassen var så godt forseglet. Han tog dem med hjem natten over og kontaktede os dagen efter. Hun er en rigtig dejlig kat der er nem at integrere med andre. Hun trænger til et nyt hjem nu, da hendes børn er fløjet fra reden.
SOLGT. Da Daim kom ind på internatet, blev han kendt som en sur gammel mand, der var lidt utilregnelig. Han var kendt som gadens skræk, da han terroriserede hele det kvarter, han kom fra. Han er nu vendt på en tallerken og er noget af det mest charmerende man kan forestille sig. Hans foretrukne position er på ryggen i sin visselullekurv, hvor han rigtig kan gøre sig til. Han er utrolig snakkesalig og kontaktsøgende så hans frustration i starten har nok været manglende omsorg og kontakt. Han skal ud i et hjem uden helt små børn da hans trang til kontakt nok vil være for overvældende for dem.
SOLGT. Karla er en rigtig dejlig kat der trænger til at komme ud i et hjem der har tid til hende. Hun blev solgt som killing, og boede hjemme hos en ung mand og hans mor. Han flyttede i lejlighed og fandt andre interesser, havde ikke tid til hende og moderen kunne ikke tage hende. Hun er nu kommet retur til os, men da hun er en meget kontaktsøgende kat skulle hun gerne snart ud i et rigtigt hjem og have den kontakt hun så inderligt higer efter.
SOLGT. Basse er kommet til os via Kattehjælpen i Aabenraa. Han er født i 2014. Basse er en kærlig kat, snakker meget og det er vigtigt, at man kan aflæse ham, da han også kan være bestemt. Basse skal ud i et hjem, hvor han får den plads fysisk og psykisk, som han har brug for og uden andre katte og små børn.