Ungkatte

Morgan er en forsigtig hankat, som ikke er kontaktsøgende over for fremmede men han viser tillid over for os og han udvikler sig fortsat fint. Han er fra 18.05.21.

SOLGT med deadline den 21.05.22. Skippy er en sensitiv kat, der egentlig gerne vil snakke men bliver bange for sin egen courage, når han finder ud af, hvad han lige har gang i. Han skal ud i et roligt hjem, der accepterer ham som han er. Han er fra 01.05.21.

RESERVERET til den 16.05.22. Sultan er bror til Skippy men han er betydelig mere selvsikker. En dejlig kontaktsøgende kat. Han er også fra 01.05.21.

Kalypso er en smuk kat som har nok i sig selv. Vi kan bruges som foderautomater, men udover det mener hun, at vi ikke er til ret meget. Har man overskud og ro vil hun dog kunne udfolde sig til en rigtig dejlig kat. Hun er fra 07.07.21.

Serafina er en lidt forsigtig kat, men der er bestemt potentiale i, at hun bliver en dejlig ven for livet. Hun er meget knyttet til den lidt ældre Gracie, hvorfor de skal videre i livet sammen. Hun er fra 20.06.21.

Lurifax blev indleveret sammen med sin bror Ragan. De var meget skræmte og ville på ingen måde i kontakt med os. Det har heldigvis ændret sig efterhånden som de har fundet ud af vi godt kan være søde selvom vi er mennesker. Han skal ud i et roligt hjem der har tid og ro til at give ham tryghed. Han er fra 05.06.21.

Ragan er bror til Lurifax og har samme sind. Han er også fra 05.06.21.

Basse er en dejlig fyr, der skal ud i et roligt hjem uden for megen virak. Han er kontaktsøgende og kærlig og skal have sin bror Pjevs med til et nyt hjem. Basse er fra 01.12.21.

Pjevs er bror til Basse. Han er en sød og kærlig kat, der også skal ud i et hjem uden for meget virak. Hans nye hjem skal være sammen med hans bror. Pjevs er fra 01.12.21.

Ungkatte fra ½ - 1 år