Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Marianne Højen , d. 01-08-2017
Her er Chiara, som vi har haft i små to år nu. Hun trives fint i vores store hus og have sammen med Ferruccio, som også kommer fra Sønderborg Kattelaug. Et par skønne katte, som totalt styrer deres mennesker. Vi rejser en del, men så bor der kattekammerpiger, alligevel er Ferruccio altid lidt sur, når vi kommer hjem. Chiara er altid glad. Den sødeste hunkat, vi har oplevet. Slet ikke nogen Donna nykker.
E-mail:
Skrevet af Anne M. Z, d. 19-07-2017
Hej, ja, det er den rigtige kattekilling vi har set fra hjemmesiden, da vi har besøgt jer for at søge en grå og hvid kattekilling. Men vi har glemt hvad den hedder. Igen har vi kigget på hjemmesiden. Ja, det er den rigtige "Alberto" vi har fundet og reserveret.
E-mail:
Skrevet af sylwia wilk, d. 16-07-2017
Hej det er bare en hilsen fra bitte mis som er i dag 18 år gammelt
E-mail:
Skrevet af Heidi , d. 06-02-2017
Hejsa

Lige en lille hilsen fra Husky.

Jeg hentede ham hentede hjem d. 06-01-17. Han faldt hurtigt til hos os og der har ingen problemer været med ham.
Vi holdt ham inden døre 3 uger og der efter fik han lov at komme ud.

Han nyder sit katteliv og vi er så glade for ham. Han er kælen og en helt fantastisk kat. Vi glæder os over ham og hans selvskab hver dag.
E-mail:
Skrevet af Helle, d. 04-12-2016
Hentede Oksan....som nu hedder Mulle...i går.....lørdag den 3.12. Efter lidt alene tid...dukkede den op i stuen. Den har luget sovet på mit skød og er enda blevet lidt gode venner med hunden.
Skrevet af Henning, d. 06-11-2016
Passion og kærlighed, I har hjertet med jer. Dejlige billeder og flot hjemmeside :-)
E-mail:
Skrevet af Vigga Vinther, d. 29-07-2016
jeg altid tror, at katte er de smarteste dyr.
Skrevet af Pia Christensen, d. 11-07-2016
I januar 2016 flyttede Asta, som blev 2 år i april ind i mit hus i Mjels. Den er kælen og en dejlig kat som elsker at være med i haven og som nyder at havde sin egen plads i sofaen.
Det er dejligt med en ven der altid er glad for at se en´
E-mail:
Skrevet af Bibbi Poulsen, d. 02-07-2016
Har stadig lille dejlige Milo - som engang hed Puyol :-) Jeg har et lille forslag eller ide som jeg håber I vil kigge på :-) Jeg tænke om ikke I kunne overveje at lave et lille hotel .. overnatning. Det kan tænkes I ikke har plads nok, men måske der kan udvides.. og det vil måske blive en god indtjening til jer og kattene. Jeg selv har nogle gange brug for et par dage eller 1 uge når jeg har ferie... og det er der sikkert flere der har. Man kunne evt. betale et beløb på 100 kr pr. nat. ( mit spørgsmål tegn på computeren virker ikke ) :-) håber I vil tage det op.....
E-mail:
Skrevet af kevinluo, d. 25-06-2016
Fine billeder :)
Skrevet af Julie Martin hansen, d. 17-06-2016
En pote hilsen fra Nico her på ærø ..har nu været her i god omgive og min"mor er meget glad for mig.lse pleje god mad og dejligt kurv i snart 1.5 år. Synes i gøre et stort arbejde for misserne. Dejlig at få lov at min mor var forbi og give et extra bidrag. Er medlem hos jer.
E-mail:
Skrevet af Morten Olsen, d. 15-06-2016
Hej har lige set jeres side med voksne katte
Faldt for skyr har to han katte stille og rolige
Kan skyr med andre katte? Jeg har en fornemmelse af at hun vil tø rigtig op sammen med mine to
Bor på landet på norddyn i et stort hus med elektronisk kattelem og masser af plads og er meget interesseret
E-mail:
Skrevet af Monika adamzig, d. 07-06-2016
Kan man få ens hunkat steriliseret ved jer ? Og hvad koster det ?
Hilsen Monika
E-mail. ditte1982@ outlook.dk
E-mail:
Skrevet af Susanne Honoré, d. 06-05-2016
Vi fik Two Leggings med hjem sidste lørdag, og 2 timer efter hjemkomst sov hun på vores skød. Hun bliver mere og mere tryg og modig, spurter rundt, tigger, sover i sengen og er begyndt at lyde sit nye navn (Tinka), så alt er helt som det skal være :-) Dog er hun ikke vild med al den skæld ud hun får af solsorten, når hun sidder i vindueskarmen...
E-mail:
Skrevet af Clara Jannsen Datter., d. 04-03-2016
Hej, en lille hilsen fra min mor, der fik Minna i onsdags, hun er meget glad for den og omvendt. Minna er faldet rigtigt godt til, og er glad og tillidsfuld.
E-mail: