Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Irma og Anders Kristensen, d. 18-02-2018
Vi vil bare fortælle en dejlig historie om Coco og Chanel som vi fik for 14 dage siden, det det går simpelthen så godt, men vi kan godt forstå at de skal været sammen, Chanel er en forsigtig pige hvor Coco med det samme var meget nysgerrig. mvh og tak Irma og Anders
E-mail:
Skrevet af Lis Sommerlund, d. 15-02-2018
Hej, nu må det være på tide med en hilsen fra Drake og Dexter. Dexter kom ud af transportkassen - en runde rundt på badeværelset og vi var godkendt 😊 men Drake har vi måttet arbejdet rigtig meget med, han var meget håndsky, men det er ved at gi’ sig, for han er jo så kælen når vi først kommer igang, Og se dem sammen er så dejligt, de har tætte bånd, om en uge åbner vi kattelemmen for første gang, så de kan komme ud og fange nogle mus. Her er et lille billede af familiehygge foran brændeovnen.
E-mail:
Skrevet af Sonja Poetzsch, d. 23-12-2017
Karen (Karen Thæne) ønsker også en glædelig jul.
Hun bor nu sammen med Pippi og Clara.
E-mail:
Skrevet af Sonja Poetzsch, d. 23-12-2017
Julehilsen fra Pippi (Debbie), der blev hentet sammen med Clara (Shivalinga) i november 2015.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Sonja Poetzsch, d. 23-12-2017
Vi ønsker en glædelig jul!

Nu er det 2 år siden, at vi hentede to fantastiske katte i Sønderborg Kattelaug. Vi havde hørt om jeres økonomiske problemer og besluttede os for at hente to små uldtotte hjem til os. Vi havde i forvejen en kat fra Kattelauget, som vi er meget glade for.
Vi har aldrig fortrudt vores beslutning og vil gerne takke Sønderborg Kattelaug for et fantastisk stykke arbejde og for at i giver os andre muligheden for at hjælpe de her små væsner!
Derfor ønsker vi jer en rigtig glædelig jul og held og lykke i fremtiden.

PS:
Karen (Karen Thæne), Pippi (Debbie) og Clara (Shivalinga) faldt hurtigt til hjemme hos os, hvor de nyder livet som landkatte. Der fanges flittigt mus, fugle og til tider også muldvarpe :-)
E-mail:
Skrevet af Bettina Bolding, d. 20-12-2017
STOR STOR TAK til Solvejg og Christine for hurtig "udrykning" i forbindelse med min fremlysning af kat længere nede på siden.
Rigtig dejligt at vide, at katten nu er i kyndige hænder - og har det lunt og godt og er i sikkerhed inden døre. Nu håber jeg så bare at kattens ejer kan findes - og at de igen kan blive genforenet.
Tak for hjælpen - og rigtig glædelig jul.
E-mail:
Skrevet af Bettina Bolding, d. 17-12-2017
PS. til "HVEM SAVNER DENNE KAT".......kan se at mit mobilnummer ikke kom med. Så her er det: ring på 25 75 25 44
E-mail:
Skrevet af Bettina Bolding, d. 17-12-2017
HVEM SAVNER DENNE KAT??? Denne skønne og meget "snakkende" hankat er her i starten af december lige pludselig dukket op i vores have på Rendsborgvej 16 i Dybbøl - og den ser ikke ud til, at den ved hvor den bor, da den er her både morgen, middag og aften (måske den er en tilflytter?)
Den er ikke øremærket (ellers er det meget utydeligt), og vi tror heller ikke at den er kastreret. Den var lidt sky i starten - men er nu blevet mere tillidsfuld. Virker hele tiden sulten - og spiser gerne fuglemad, hvis der ikke er andet.
Hvis der er nogle derude, der kender denne kat - eller ved hvor den hører til, må du meget gerne ringe til mig. Jeg håber rigtig meget at denne kærlige kat snart finder hjem til sin ejer - og kan være sikkert indendøre, når det snart bliver jul (og nytårsaften især).
E-mail:
Skrevet af Anne M. Zachariassen, d. 14-12-2017
I dag er katten Tob 7 måneder! Den har det godt hos os. Den hed Alberto før. Min mand og jeg kalder den Tob. Katten Tob ønsker jer Glædelig Jul og Godt Nytår! Tak for alt vi kom og kiggede på katte og fandt den kat Tob. Hils Tobs kattemor!/Anne og Jan fra Kolding!
E-mail:
Skrevet af Brian jensen, d. 29-11-2017
Hej kattelaug, i får i år en større julegave end normalt at mig, i form af lidt godt til personalet, og omkring fire kilo kattegodbider (dremies) som næsten alle katte er vilde med, til de resterende katte er der selvfølgelig andre godbidder, og selvfølgelig får i somaltid et bedre pengebeløb
Mvh. Brian Jensen, og kattene Jensen, tøsen og smukke
E-mail:
Skrevet af Marianne Højen , d. 01-08-2017
Her er Chiara, som vi har haft i små to år nu. Hun trives fint i vores store hus og have sammen med Ferruccio, som også kommer fra Sønderborg Kattelaug. Et par skønne katte, som totalt styrer deres mennesker. Vi rejser en del, men så bor der kattekammerpiger, alligevel er Ferruccio altid lidt sur, når vi kommer hjem. Chiara er altid glad. Den sødeste hunkat, vi har oplevet. Slet ikke nogen Donna nykker.
E-mail:
Skrevet af Anne M. Z, d. 19-07-2017
Hej, ja, det er den rigtige kattekilling vi har set fra hjemmesiden, da vi har besøgt jer for at søge en grå og hvid kattekilling. Men vi har glemt hvad den hedder. Igen har vi kigget på hjemmesiden. Ja, det er den rigtige "Alberto" vi har fundet og reserveret.
E-mail:
Skrevet af sylwia wilk, d. 16-07-2017
Hej det er bare en hilsen fra bitte mis som er i dag 18 år gammelt
E-mail:
Skrevet af Heidi , d. 06-02-2017
Hejsa

Lige en lille hilsen fra Husky.

Jeg hentede ham hentede hjem d. 06-01-17. Han faldt hurtigt til hos os og der har ingen problemer været med ham.
Vi holdt ham inden døre 3 uger og der efter fik han lov at komme ud.

Han nyder sit katteliv og vi er så glade for ham. Han er kælen og en helt fantastisk kat. Vi glæder os over ham og hans selvskab hver dag.
E-mail:
Skrevet af Helle, d. 04-12-2016
Hentede Oksan....som nu hedder Mulle...i går.....lørdag den 3.12. Efter lidt alene tid...dukkede den op i stuen. Den har luget sovet på mit skød og er enda blevet lidt gode venner med hunden.