Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Bettina Bolding, d. 20-12-2017
STOR STOR TAK til Solvejg og Christine for hurtig "udrykning" i forbindelse med min fremlysning af kat længere nede på siden.
Rigtig dejligt at vide, at katten nu er i kyndige hænder - og har det lunt og godt og er i sikkerhed inden døre. Nu håber jeg så bare at kattens ejer kan findes - og at de igen kan blive genforenet.
Tak for hjælpen - og rigtig glædelig jul.
E-mail:
Skrevet af Bettina Bolding, d. 17-12-2017
PS. til "HVEM SAVNER DENNE KAT".......kan se at mit mobilnummer ikke kom med. Så her er det: ring på 25 75 25 44
E-mail:
Skrevet af Bettina Bolding, d. 17-12-2017
HVEM SAVNER DENNE KAT??? Denne skønne og meget "snakkende" hankat er her i starten af december lige pludselig dukket op i vores have på Rendsborgvej 16 i Dybbøl - og den ser ikke ud til, at den ved hvor den bor, da den er her både morgen, middag og aften (måske den er en tilflytter?)
Den er ikke øremærket (ellers er det meget utydeligt), og vi tror heller ikke at den er kastreret. Den var lidt sky i starten - men er nu blevet mere tillidsfuld. Virker hele tiden sulten - og spiser gerne fuglemad, hvis der ikke er andet.
Hvis der er nogle derude, der kender denne kat - eller ved hvor den hører til, må du meget gerne ringe til mig. Jeg håber rigtig meget at denne kærlige kat snart finder hjem til sin ejer - og kan være sikkert indendøre, når det snart bliver jul (og nytårsaften især).
E-mail:
Skrevet af Anne M. Zachariassen, d. 14-12-2017
I dag er katten Tob 7 måneder! Den har det godt hos os. Den hed Alberto før. Min mand og jeg kalder den Tob. Katten Tob ønsker jer Glædelig Jul og Godt Nytår! Tak for alt vi kom og kiggede på katte og fandt den kat Tob. Hils Tobs kattemor!/Anne og Jan fra Kolding!
E-mail:
Skrevet af Brian jensen, d. 29-11-2017
Hej kattelaug, i får i år en større julegave end normalt at mig, i form af lidt godt til personalet, og omkring fire kilo kattegodbider (dremies) som næsten alle katte er vilde med, til de resterende katte er der selvfølgelig andre godbidder, og selvfølgelig får i somaltid et bedre pengebeløb
Mvh. Brian Jensen, og kattene Jensen, tøsen og smukke
E-mail:
Skrevet af Marianne Højen , d. 01-08-2017
Her er Chiara, som vi har haft i små to år nu. Hun trives fint i vores store hus og have sammen med Ferruccio, som også kommer fra Sønderborg Kattelaug. Et par skønne katte, som totalt styrer deres mennesker. Vi rejser en del, men så bor der kattekammerpiger, alligevel er Ferruccio altid lidt sur, når vi kommer hjem. Chiara er altid glad. Den sødeste hunkat, vi har oplevet. Slet ikke nogen Donna nykker.
E-mail:
Skrevet af Anne M. Z, d. 19-07-2017
Hej, ja, det er den rigtige kattekilling vi har set fra hjemmesiden, da vi har besøgt jer for at søge en grå og hvid kattekilling. Men vi har glemt hvad den hedder. Igen har vi kigget på hjemmesiden. Ja, det er den rigtige "Alberto" vi har fundet og reserveret.
E-mail:
Skrevet af sylwia wilk, d. 16-07-2017
Hej det er bare en hilsen fra bitte mis som er i dag 18 år gammelt
E-mail:
Skrevet af Heidi , d. 06-02-2017
Hejsa

Lige en lille hilsen fra Husky.

Jeg hentede ham hentede hjem d. 06-01-17. Han faldt hurtigt til hos os og der har ingen problemer været med ham.
Vi holdt ham inden døre 3 uger og der efter fik han lov at komme ud.

Han nyder sit katteliv og vi er så glade for ham. Han er kælen og en helt fantastisk kat. Vi glæder os over ham og hans selvskab hver dag.
E-mail:
Skrevet af Helle, d. 04-12-2016
Hentede Oksan....som nu hedder Mulle...i går.....lørdag den 3.12. Efter lidt alene tid...dukkede den op i stuen. Den har luget sovet på mit skød og er enda blevet lidt gode venner med hunden.
Skrevet af Henning, d. 06-11-2016
Passion og kærlighed, I har hjertet med jer. Dejlige billeder og flot hjemmeside :-)
E-mail:
Skrevet af Vigga Vinther, d. 29-07-2016
jeg altid tror, at katte er de smarteste dyr.
Skrevet af Pia Christensen, d. 11-07-2016
I januar 2016 flyttede Asta, som blev 2 år i april ind i mit hus i Mjels. Den er kælen og en dejlig kat som elsker at være med i haven og som nyder at havde sin egen plads i sofaen.
Det er dejligt med en ven der altid er glad for at se en´
E-mail:
Skrevet af Bibbi Poulsen, d. 02-07-2016
Har stadig lille dejlige Milo - som engang hed Puyol :-) Jeg har et lille forslag eller ide som jeg håber I vil kigge på :-) Jeg tænke om ikke I kunne overveje at lave et lille hotel .. overnatning. Det kan tænkes I ikke har plads nok, men måske der kan udvides.. og det vil måske blive en god indtjening til jer og kattene. Jeg selv har nogle gange brug for et par dage eller 1 uge når jeg har ferie... og det er der sikkert flere der har. Man kunne evt. betale et beløb på 100 kr pr. nat. ( mit spørgsmål tegn på computeren virker ikke ) :-) håber I vil tage det op.....
E-mail:
Skrevet af kevinluo, d. 25-06-2016
Fine billeder :)