Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Torben Hejlesen, d. 06-09-2019
Godt arbejde I gør! og tak for kigget her på hjemmesiden.
E-mail:
Skrevet af Birgit Nielsen, d. 13-08-2019
Hej.
Jeg har lagt billet ind på Stevia, hvor jeg regner med at få hende til at hygge sig lige så meget med min nu Maggie, som min tidligere lille Mis gjorde på dette billede. Maggie havde det ligeså med lille Mis, men jeg har bare ikke noget billede af det.
E-mail:
Skrevet af Mikkel, d. 11-01-2019
Tak for kigget på siden ;);
Skrevet af Jytte kulmbak, d. 12-12-2018
Det var godt de ikke blev skal ad. De er bare sammen hele tiden og sover i ske.
E-mail:
Skrevet af Jytte kulmbak, d. 12-12-2018
Hejsa
Så har jeg haft pixi og pinje en måned.
Det er bare nogle dejlige kærlige katte.
De faldt hurtig til og er begyndt at være lidt ude i haven, men vil nu helst være inde.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lis Petersen , d. 05-11-2018
Hej til jer allesammen. Nu er der snart gået 1 mdr. siden vi hentede Kashmira. Hun er bare så dejlig, er faldet godt til. Jeg har " fået kat for alle pengene " ☺️, som Solveig sagde jeg ville få. I disse dage går det " hårdt ud over jorden i mine potteplanter " . Men når det er sagt : Så er Kashmira en skøn- sjov og meget kærlig & kælen killing.
Dejligt at købe hos jer, det 3. gang. Og hver gang nogle dejlige katte. Hilsen Kashmira - hendes " far & Mor " mvh Lis Petersen
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Margit Adolfsen, d. 31-10-2018
Hej alle sammen

En lille hilsen fra "Knud og Kirsten " som i dag hedder Nala og Simba😊 De er et par glade, spindende, legesyge og søde killinger som er faldet godt til.
De bringer glæde og sjove oplevelser i huset😊
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Anna Berg Ebbesen, d. 27-10-2018
Hej kattehjem

Mynte har det rigtig godt og er den bedste
Poul er meget søgende og kærlig!


vi elsker dem overalt på jorden

Hilsen Anna 12 år
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jytte-Hanne Andersen, d. 13-07-2018
Hejsa til alle kattefamilier i Sønderborg.
jeg har stadigvæk 4 skønne katte, som kommer fra Jer, de er oppe i årene efterhånden, nemlig Spejsen (brille) fra 2004, Miki fra 2006, Nanok fra 2008 og Peanut også fra 2008 + så har jeg taget en skøn nu 3 år gammel hankat til mig, Anton hedder han, han kommer fra Falster. Spejsen er stadigvæk som en mor for de andre katte, selv om hun aldrig har prøvet at have killinger selv. Lige nu ligger hun og Nanok i mit skød, og de 3 knægte er ude i løbegården, så vi 3 tøser holder sammen. Kattene er heldigvis ikke mærket af det alt for varme vejr, vi andre går bare og håber at der snart kommer noget regn.
E-mail:
Skrevet af Madeleine Mosberg, d. 24-04-2018
Hele Solos elskling hos Birgit
E-mail:
Skrevet af Irma og Anders Kristensen, d. 18-02-2018
Vi vil bare fortælle en dejlig historie om Coco og Chanel som vi fik for 14 dage siden, det det går simpelthen så godt, men vi kan godt forstå at de skal været sammen, Chanel er en forsigtig pige hvor Coco med det samme var meget nysgerrig. mvh og tak Irma og Anders
E-mail:
Skrevet af Lis Sommerlund, d. 15-02-2018
Hej, nu må det være på tide med en hilsen fra Drake og Dexter. Dexter kom ud af transportkassen - en runde rundt på badeværelset og vi var godkendt 😊 men Drake har vi måttet arbejdet rigtig meget med, han var meget håndsky, men det er ved at gi’ sig, for han er jo så kælen når vi først kommer igang, Og se dem sammen er så dejligt, de har tætte bånd, om en uge åbner vi kattelemmen for første gang, så de kan komme ud og fange nogle mus. Her er et lille billede af familiehygge foran brændeovnen.
E-mail:
Skrevet af Sonja Poetzsch, d. 23-12-2017
Karen (Karen Thæne) ønsker også en glædelig jul.
Hun bor nu sammen med Pippi og Clara.
E-mail:
Skrevet af Sonja Poetzsch, d. 23-12-2017
Julehilsen fra Pippi (Debbie), der blev hentet sammen med Clara (Shivalinga) i november 2015.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Sonja Poetzsch, d. 23-12-2017
Vi ønsker en glædelig jul!

Nu er det 2 år siden, at vi hentede to fantastiske katte i Sønderborg Kattelaug. Vi havde hørt om jeres økonomiske problemer og besluttede os for at hente to små uldtotte hjem til os. Vi havde i forvejen en kat fra Kattelauget, som vi er meget glade for.
Vi har aldrig fortrudt vores beslutning og vil gerne takke Sønderborg Kattelaug for et fantastisk stykke arbejde og for at i giver os andre muligheden for at hjælpe de her små væsner!
Derfor ønsker vi jer en rigtig glædelig jul og held og lykke i fremtiden.

PS:
Karen (Karen Thæne), Pippi (Debbie) og Clara (Shivalinga) faldt hurtigt til hjemme hos os, hvor de nyder livet som landkatte. Der fanges flittigt mus, fugle og til tider også muldvarpe :-)
E-mail: