Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Berit Sturm Nielsen, d. 31-07-2010
Hej. synes det er på tide at fortælle jer hvor glad jeg er for min søde dejlige mitte(ella, havde i navngivet hende), hun er utrolig kærlig og hjertevarm, kommer så snart jeg kalder og opfører sig ellers bare som en hver kat skal. Jeg kan huske da jeg hentede hende hos jer, for 5 år siden i oktober, da sad hun alene uden for de "store" bure, i fortalte at hun havde problemer med at være sammen med andre katte. Men jeg skal så her på det kraftigste sige at hun kan rigtig godt trives med andre. Mitte kom til mig i 2005, fik et par år som alene kat og meget opmærksomhed, i 2007 måtte jeg adoptere en skræmt main coon, Natasha(hende til venstre på billedet), de er blevet de bedste søstre, i år blev jeg "nødsaget" til at adoptere en langbenet hankat, Muller ( ham til højre). Han kom til os for 1 måned siden og ham har Mitte også allerede taget til sig. Hun er virkelig en super skøn kat og der er de 2 andre også,jeg føler mig hverdag beriget igennem dem. ville bare lige dele dette. med venligst Berit
E-mail:
Skrevet af conny strüssmann jensen, d. 21-07-2010
hej ...
vi var så heldige at blivé ejer af en af jeres katte ved navn Salina.. hun er nu begyndt at komme ud og hun er også ved at være kælen.så alt i alt er hun ved at blive en rigtig familie kat og ja hun elsker også rejer ...

sommer hilsner fra fam. s. jensen guderup
E-mail:
Skrevet af Eva Pedersen, d. 20-07-2010
Hej. Jeg har kigget nogle gange på jeres hjemmeside og jeg er interesseret i at bidrage med min hjælp :)
Er I interesseret må I meget gerne kontakte mig på min mail :)
E-mail:
Skrevet af winnie petersen, d. 08-07-2010
tak for jeres store hjælp mange kattehilsner fra winnie i kolding
E-mail:
Skrevet af Judith, d. 27-06-2010
Hejsa
sep 2005 blev vi de heldige ejer af Samsom en herlig - fræk rød hankat det er ham der bestemmer i huset :). der gik ikke mange timer før han kunne sammen med vores Carirn Terrier Buster de kan i dag ikke undvære hinanden det er en fornøjelse at se de to lege sammen.
mange hilsner fra
Judith
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Susanne, d. 28-04-2010
En lille hilsen fra Washington, der har indtaget både hjem og have. Han elsker at sidde på taget af haveskuret; så er der nemlig udsyn til alt og alle;-)
E-mail:
Skrevet af Lisbeth, d. 18-04-2010
Hej, så er Osiris faldet godt til hos os - hun synes det er en fest at sidde på altanen og holde øje med mågerne...men der er lidt tøsedreng i hende, i hvert fald dukker hun sig når de flyver for tæt på :o) Held og lykke med formidlingen af de andre katte! Kh Lisbeth.
Skrevet af Heidi, d. 08-04-2010
Mijau :) Lige en hilsen fra Hannibal :) Han er bare faldet rigtig godt til og har det godt. En rigtig kælepot og legesyg kat som elsker at sove mellem mor og far. Vi elsker ham. Mange hilsner fra Hannibal og fam. Matthiesen.
E-mail:
Skrevet af Ina Lorenzen, d. 31-03-2010
Hej!
Lige en hilsen fra Carlos/Oscar/nu Mulle :)
Den er den dejligste kat man kan ønske sig :)Den fik lov at komme ud efter 1 uge, hvor den var væk i 4 dage, men pludselig stod den der :) Min søn var så ked af det, men det er jo normalt ved katte. Den kan efterhånden finde ud af at gemme mad og ikke overspise og den elsker kogte kartofler :D Har ikke noget billede lige nu, men de kommer! Mange tak for dejlige Mulle/Oskar/Carlos, der forresten elsker at lege :)
E-mail:
Skrevet af Heidi , d. 07-03-2010
Hej alle kattevenner.
I onsdags var vi for første gang ude på Sønderborg kattehjem. Hvor er det bare dejligt at se så godt alle katte har det :) Vi fik set alle katte som i har og faldt pladask for kælepotten Hannibal. Vi glæder os til at komme og besøge Hannibal igen, for så endeligt at hente ham når vi kommer hjem fra påskeferie. Mange kattehilsner Heidi.
E-mail:
Skrevet af Britta Colmorn, d. 07-03-2010
Hejsa. Hvor vi glade for at der findes mennesker som dig - dejligt at nogen ville hjælpe Roselili så hun kan få et godt hjem - til dem der får hende pas godt på hende.En anden ting den kat der hedder pandora hos jer hvor kommer den fra??? kunne godt være vores???? knus her fra Kongsgodsgaard.(Britta )
E-mail:
Skrevet af Britta Colmorn, d. 15-02-2010
Hejsa. vi har brug for jeres hjælp til at fange en katte der går rundt hos os med et halsbånd og snor efter sig den er bange og forvirret.. vi kan ikke få fant i den og nogen må savne den.. hjælp et dyr i nød det er koldt og den kan ikke finde mad.. vi vil ikke fodere den da vi jo så også har et ansvar over for den... hjælp nogen må da hjælpe det kan ikke være rigtig at ingen vil hjælpe en kat i nød alle jer dyr elsker sender mig bare videre så nu prøver jeg jer.. man skal bare have en katte fælde så kan vi fange den og se hvem kat det er og få den snor af den... hjælp denne katte nogen savner den og den savner nogen.. mvh. Britta
E-mail:
Skrevet af Søren Nielsen, d. 29-01-2010
Hej
Vi overvejer at få anskaffet en kat. Den skal være indekat. Alderen er ikke vigtig. Den skal gerne være kælen og rigtig nysgerrig og ikke sky hvad angår mennesker. Det er mig og min kæreste i lejligheden.
Jeg håber i har nogle søde katte. Kontakt mig endelig.
Mvh Søren
E-mail:
Skrevet af Anja, d. 15-01-2010
hej
Jeg synes i har en god hjemmeside .
Jeg har en kat som jeg har fundet i min nabos garage som kling den er rigtig sød og nu er det min kat hendes navn er sila (ved siden af) sidder min kanin Pjuske de er rigtig gode venner. hilsen Anja
E-mail:
Skrevet af Jytte-Hanne Andersen, d. 26-12-2009
Hej allesammen
Lige en hilsen herfra Lolland med en forsinket julehilsen...smiler....nåh bedre sent end aldrig...ikke ?
Alle 4 katte trives godt hernede, især efter at de kan komme ud i deres løbegård, der altid er adgang til i døgnets 24 timer, og i alt slags vejr, jeg medsender et billede hvor dog kun de 3 af kattene er på, da Peanut ikke er kommet ud på det tidspunkt.
Jeg mangler Solvejg´s e-mail adresse, da min anden PC gik i sort, og jeg har nu en ny PC.
Mange hilser
fra
Spejsen, Miki, Nanok, Peanut og Jytte
E-mail: