Gæstebog

Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Har du spørgsmål vedrørende katte, henviser vi til vores e-mail: soenderborgkattelaug@gmail.com

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lykke Jacobsen, d. 27-11-2011
Jeg har selv en kat, Tonny(Anton) på snart 12 år, som jeg fik fra jer af, den gang han var en stor killing. Jeg vil med glæde give lidt penge, og håber at der er flere, som vil støtte jer. I gør et fantastisk arbejde :-)
Skrevet af Charlotte, d. 27-11-2011
Jeg tror også, det kan være en idé med Facebook og et kontonr. der. Der er mange kattevenner over hele landet, men selvfølgelig skal lauget have faste penge at regne med, hvis det skal eksistere i fremtiden. Jeg synes, det er meget meget synd, hvis internatet må lukke.
E-mail:
Skrevet af Mia , d. 27-11-2011
Kære kattelaug.
Håber i har fået god respons efter at i gik til medierne med jeres problem. :)
Hvis i har brug for endnu en frivillig, må i mere end gerne give mig besked. Jeg har desværre ikke de store midler at gøre godt med selv, men håber et par hundrede kroner kan gøre en forskel :)

Med venlig hilsen Mia
E-mail:
Skrevet af Solvejg, d. 27-11-2011
Til Vivian - Vi søger masser af fonde og legater, men da vi har eksisteret i 28 år er der mange af dem der så at sige er tomme nu, og det er desværre begrænset hvor mange fonde der giver til katte.
Med hensyn til Dyrenes beskyttelse, de gider ikke engang hjælpe dig når du ringer om en tilløber, deres standardsvar er: smid sten efter den, så er det ikke dit problem! Så de penge de får ind går desværre ikke til katte.

Mvh
Solvejg
Skrevet af Vivian Nielsen, d. 26-11-2011
Jeg har lige læst artiklerne på tv2 og tv Syd om at i må lukke, og jeg er frygtelig ked af jeg ikke kan hjælpe... Men er det ikke muligt at søge nogle legater, eller få lidt hjælp fra Dyrenes beskyttelse?
Hjemmeside:
Skrevet af brian jensen, d. 26-11-2011
og her er carlo
E-mail:
Skrevet af brian jensen, d. 26-11-2011
mon jeg skulle have en mere, jeg har jo julius her hjemme og carlo bor jo hos min mor, begge sorte roglige katte som vi aldrig har haft nogle problemer med, nok fordi vi blev godt orieteret om de enkelte katte da vi valgte de to kære gutter hos jer for ca. 5,5 og 7,5 år siden, jeg tilføjer da gerne et billede af julius på 5,5 som bor hos mig....
E-mail:
Skrevet af Anja, d. 26-11-2011
Kig under information og vores opgave, der står det nederst på siden. og man kan melde sig som frivillig på kattelaug eller ringe derud. Det er Susan i skal snakke med.
Skrevet af Camille, d. 26-11-2011
Oplys reg. og kontonummer på jeres hjemmeside!
Og lav en facebookgruppe/side hvor I samler ind til støttebidrag og hvor man eks. kan hjælpe til som frivillig ! :-)
Skrevet af jeanette, d. 26-11-2011
jeg vil give kattemor ret.
jeg er villig til at hjælpe, og tror der er mange andre
E-mail:
Skrevet af Kattemor, d. 25-11-2011
I burde skrive et kontonummer på forsiden, så man kunne støtte jer. Især nu hvor i er på TV2's hjemmeside med en artiklen; http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-46055636:80-katte-risikerer-aflivning.html som bl.a. fik mig til at klikke ind på jeres hjemmeside..
Skrevet af Margot og Thorkil, d. 29-10-2011
Kan en kat fra landet godt blive velintegreret i en 2. sals lejlighed i en storby med tilhørende have? Comet kán og er blevet det. Det går bare så fint med at ha' ham. Han har fået hans egen billedserie på nettet, hvor der af og til kommer nye billeder op: https://picasaweb.google.com/116444972314790300169/CometErLandetOgGRKometagtigKarierreHosOs#
Skrevet af thomas, d. 05-10-2011
søde katte
Skrevet af thomas, d. 30-09-2011
det er nogen søde katte du har. tak for kigget.
E-mail:
Skrevet af Yrsa Söth Jaeger, d. 27-09-2011
Der mangler et ord i mit indlæg nedenfor:

Han er måske faret vild (ikke bare vild) - og vi har idag været hos dyrlægen for en chip-kontrol. Der var ikke nogen. Til gengæld var det ikke noget problem at få ham i transportkassen eller at køre med ham...

Han er desuden blevet skønnet til at være 3-4 år, og gjorde sig positiv bemærket ved sit rolige sind og sin kælenhed.

Jeg benytter lejligheden til at indsætte et billede fra en anden vinkel i håbet om, at der er nogen som kan genkende ham.
E-mail: