Voksne katte

Aida er en skøn lille dame men meget forsigtig. Hun blev indleveret sammen med flere søskende. Hun har ikke haft kontakt med mennesker i starten af sit liv og kræver derfor et menneske der har ro og indsigt til at gøre hende tryg. Hun er ikke "vild" men bare lidt skeptisk. Hun er fra 30.08.19.

Chopin kommer fra samme sted som Aida og har derfor den samme adfærd. Også en kat der kan arbejdes med for den rigtige person. Han er fra 01.09.19.

Benjamin er en flot, stor hankat. Han er en meget sensitiv kat som der skal arbejdes med. Han er fra 01.02.20.

Johannes er bror til Benjamin men er mere kontaktsøgende men dog ikke egnet til små børn. Han er fra 01.02.20.

Wagner er bror til Aida og Chopin. Han har derfor samme opvækst som dem og er også en kat, der skal arbejdes med. Han er fra 16.08.19.

Nobelis er en skøn kat. Desværre har hun ikke været i hænder fra lille og er derfor en meget forsigtig kat, der kræver en person, der har forstand på en kat med hendes væsen. Hun er fra 15.08.18.

Elisabeth er en lille krudtugle på trods af hendes lille "handicap". Hun har en lille skade på det ene øje og kan derfor ikke navigere helt på linie som andre katte. Det begrænser hende bestemt ikke i at udfolde sig. Hun leger som en ganske almindelig kat. Da hun kun kan se med det ene øje skal hun ud i et hjem med voliere. Hun er en sød og kærlig kat. Hun er fra 01.05.20.

Hollister og Hazel er et dejligt søskendepar, der dog har det med i bagagen, at de ikke rigtig har været i hænder fra små. Det er et par katte, der skal arbejdes med, men til gengæld får man et par dejlige katte ud af det, hvis man har den fornødne tålmodighed. De er fra 15.08.19.

Fiona er en adstadig dame fra 2012. Hun har haft et dejligt hjem men desværre er hendes ejer død og hun trænger nu til et nyt hjem, der vil give hende den kærlighed, hun så gerne vil have. Hun er en enspænder, har nok i menneskets selskab og kan derfor ikke lide andre katte.

Antonia er en kontaktsøgende og kærlig kat. Hun skal ud i et roligt hjem uden små børn og andre katte. Hun er fra maj 2012.

Holger har haft sine udfordringer i livet. Som stor killing blev han smidt ud af et vindue fra 1. sal da kæresten "ikke kunne lide katte". Han fik et nyt hjem, men desværre endte det med, at han gik for lud og koldt vand. Et behjertet menneske tog ham til sig men atter slog skæbnen til da hun døde. Han er en stille kat, der ikke forventer sig for meget af de tobenede og trænger til et roligt hjem, der har tid og overskud til at vise ham, at mennesker også kan være gode.

SOLGT med deadline den 05.08.21. Alina er en skøn lille hunkat der startede sit liv helt forkert. Lukket inde i en lille lejlighed hvor hun i den grad mistrivedes. Når hun gjorde opmærksom på sin frustration blev hun "straffet" på forskellige måder. Heldigvis lykkedes det hende til sidst at overbevise ejerne om at hun skulle have et nyt hjem hvor hun endelig kan komme ud. Hun er fra 15.05.20.

Gracie har ikke den store tiltro til mennesker hvilket man kan se på hendes øjne. Med den rigtige indstilling samt stor tålmodighed kan hun blive en rigtig dejlig kat. Hun er fra 02.06.20.

Ingrid Maria er en skøn kat der dog skal bruge masser af tid til at acceptere nye mennesker. Hun er en kat der absolut skal ud i et roligt hjem hvor man er klar til at give hende den tid hun skal have for at føle sig tryg. Hun har det bedst i selskab med andre katte, så enten skal hun sælges sammen med en anden elle ud i et hjem hvor der er en kat i forvejen. Hun er fra juni 20.

SOLGT med deadline den 07.08.21. Tyson er en dejlig, kontaktsøgende kat. Altid på jagt efter opmærksomhed og især mad. Han kom ind sammen med sin bror Simba som han skal sælges sammen med. Han er fra 01.06.20.

SOLGT med deadline den 07.08.21. Simba er den bror Tyson skal sælges sammen med. Han er også meget kontaktsøgende og kærlig. Han er fra 01.06.20.

SOLGT med deadline den 14.08.21. Elias er en meget kærlig, men forsigtig kat. Skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han er fra 2017.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.