Voksne katte

Aida er en skøn lille dame men meget forsigtig. Hun blev indleveret sammen med flere søskende. Hun har ikke haft kontakt med mennesker i starten af sit liv og kræver derfor et menneske der har ro og indsigt til at gøre hende tryg. Hun er ikke "vild" men bare lidt skeptisk. Hun er fra 30.08.19.

Chopin kommer fra samme sted som Aida og har derfor den samme adfærd. Også en kat der kan arbejdes med for den rigtige person. Han er fra 01.09.19.

Benjamin er en flot, stor hankat. Han er en meget sensitiv kat som der skal arbejdes med. Han er fra 01.02.20.

Johannes er bror til Benjamin men er mere kontaktsøgende men dog ikke egnet til små børn. Han er fra 01.02.20.

Wagner er bror til Aida og Chopin. Han har derfor samme opvækst som dem og er også en kat, der skal arbejdes med. Han er fra 16.08.19.

SOLGT med deadline den 19.01.22. Elisabeth er en lille krudtugle på trods af hendes lille "handicap". Hun har en lille skade på det ene øje og kan derfor ikke navigere helt på linie som andre katte. Det begrænser hende bestemt ikke i at udfolde sig. Hun leger som en ganske almindelig kat. Da hun kun kan se med det ene øje skal hun ud i et hjem med voliere. Hun er en sød og kærlig kat. Hun er fra 01.05.20.

Gracie har ikke den store tiltro til mennesker hvilket man kan se på hendes øjne. Med den rigtige indstilling samt stor tålmodighed kan hun blive en rigtig dejlig kat. Hun er fra 02.06.20.

Ingrid Maria er en skøn kat der dog skal bruge masser af tid til at acceptere nye mennesker. Hun er en kat, der skal ud i et roligt hjem, hvor man er klar til at give hende den tid hun skal have for at føle sig tryg. Hun har det bedst i selskab med andre katte, så enten skal hun sælges sammen med en anden eller ud i et hjem, hvor der er en kat i forvejen. Hun er fra juni 20.

Amalie blev indleveret med sine killinger. Hun var en rigtig løvemor og havde det svært da de alle forlod reden samtidig. Hun blev trist og energiløs. Hun er dog blomstret op igen og har fundet ud af, at tilværelsen ikke er så ringe endda, måske har livet også noget godt at tilbyde hende udover moderrollen. Hun er fra 2015.

SOLGT med deadline 29.01.22. Malaika er mor til Serafina og Kowalski. Sidstnævnte opfører sig som en forkælet dreng, der ikke vil flytte hjemmefra over for hende. Hun har en engels tålmodighed over for ham men kan også godt sætte ham lidt håndfast på plads indimellem. Hun er en rolig, sød og kontaktsøgende kat. Hun er fra 1.06.17.

SOLGT med deadline den 19.01.22. Fætter Guf er en af de utallige katte, der bare dukker op ud af det blå. Han drev rundt i forskellige boligområder og tiggede mad. Han var til sidst så desperat at han flænsede div. skraldespande, hvis han kunne komme efter det. Heldigvis var der endelig en behjertet person, der tog sig af ham og han kom ud til os. Han er en rigtig sød og kærlig kat. Han er fra 1.03.20.

Coco er en bemærkelsesværdig kat. Hun kom ind sammen med sine små killinger som hun ikke var i stand til at tage sig ordentlig af. Hun kom derfor i pleje så hun kun skulle pleje dem og vi sørgede for, at de fik noget at spise. Hun har nærmest været som en søster for dem og flere enkelte killinger, hun også skulle passe. Hun er en kærlig sjæl der trænger til lidt fokus på hende og skal ud som alenekat. Hun er fra 15.07.20.

Fie er en forsigtig, men kælen kat der nok har prøvet en del i sit liv. Hun kan ikke lide andre katte og skal derfor ud i et roligt hjem helt for sig selv. Hun er fra juli 2018.

Storm er en skøn, vamset herre. Han er ret forsigtig men utrolig kælen. Han har nok en del erfaringer med mennesker, både de gode og dårlige. Han er fra 01.05.13.

SOLGT med deadline 29.01.22. Sirius er en pragtfuld kat. Stoisk og kontaktsøgende. Mener selv han er toppen på kransekagen og andre katte bare skal smutte. Han er fra 01.05.2020.

Jakob dukkede op i et boligområde der ikke ligefrem var kattevenlige, men heldigvis for ham var der en dame der sørgede for ham og hans søskende. Han er en lidt forsigtig men meget kælen kat der lige nu bor sammen med sin nye ven Joshua. De er så tæt knyttet at de skal sælges sammen. Han er fra 01.04.21.

Joshua er roomie til Jakob. Han er også en lidt forsigtig men meget kælen kat. De to har simpelthen fundet melodien og skal derfor videre sammen. Han er fra 29.09.20.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige voksne katte som venter på et nyt hjem.