Voksne katte

Aida er en skøn lille dame men meget forsigtig. Hun blev indleveret sammen med flere søskende. Hun har ikke haft kontakt med mennesker i starten af sit liv og kræver derfor et menneske der har ro og indsigt til at gøre hende tryg. Hun er ikke "vild" men bare lidt skeptisk. Hun er fra 30.08.19.

Chopin kommer fra samme sted som Aida og har derfor den samme adfærd. Også en kat der kan arbejdes med for den rigtige person. Han er fra 01.09.19.

Benjamin er en flot, stor hankat. Han er en kærlig og livlig kat over for dem han kender men fremmede skal han lige se an først. Han er fra 01.02.20.

Johannes er bror til Benjamin og har det samme sind men er en mere rolig kat. Han er ikke egnet til små børn. Han er fra 01.02.20.

Wagner er bror til Aida og Chopin. Han har derfor samme opvækst som dem og er også en kat, der skal arbejdes med. Han er fra 16.08.19.

Gracie har ikke den store tiltro til mennesker hvilket man kan se på hendes øjne. Med den rigtige indstilling samt stor tålmodighed kan hun blive en rigtig dejlig kat. Gracie skal have Serafina med i sit nye hjem. Hun er fra 02.06.20.

RESERVERET til den 26.05.22. Amalie blev indleveret med sine killinger. Hun var en rigtig løvemor og havde det svært da de alle forlod reden samtidig. Hun blev trist og energiløs. Hun er dog blomstret op igen og har fundet ud af, at tilværelsen ikke er så ringe endda, måske har livet også noget godt at tilbyde hende udover moderrollen. Hun er fra 2015.

Fie er en forsigtig, men kælen kat der nok har prøvet en del i sit liv. Hun kan ikke lide andre katte og skal derfor ud i et roligt hjem helt for sig selv. Hun er fra juli 2018.

Storm er en skøn, vamset herre. Han er ret forsigtig men utrolig kælen. Han har nok en del erfaringer med mennesker, både de gode og dårlige. Han er fra 01.05.13.

SOLGT med deadline den 21.05.22. Jakob dukkede op i et boligområde, der ikke ligefrem var kattevenlige, men heldigvis for ham var der en dame, der sørgede for ham og hans søskende. Han er en forsigtig men kælen kat, der skal ud i et roligt hjem uden små børn. Jakob er vant til andre katte hos os. Han er fra 01.04.21.

RESERVERET til den 16.05.22. Joshua er roomie til Jakob. Han er tillidsfuld og kælen men også en bestemt kat, der nøje udvælger, hvem der er ven og hvem, der skal sættes på plads. Han er fra 29.09.20.

Valentina er en kærlig men lidt forsigtig kat der skal ud i et roligt hjem uden små børn. Hun er fra 06.06.16.

Alya er en dejlig kontaktsøgende kat. Hun er lidt forsigtig over for fremmede og skal ikke have for megen virak. Hun skal ud i et roligt hjem uden små børn. Hun er fra 18.07.20.

Dublin er en smuk og dejlig hankat. Han er kontaktsøgende og kærlig. Han bryder sig dog ikke om andre katte. Dublin er fra 01.06.20.

SOLGT med deadline den 27.05.22. Aristo er en dejlig kontaktsøgende kat, der hviler i sig selv. Han lignede noget, der var løgn da han kom ind. Pelsen var et stort filtret tæppe. Han fik derfor den store tur og ligner mest af alt en Puddel, der skal på udstilling. Heldigvis gror pelsen ud igen og så bliver han flot igen. Han er fra 08.04.20.

Petra er en skøn dame med styr på farverne. Hun er en blid, stille og rolig kat. Petra er fra juli 2016.

Svante er en lidt distingveret herre, der gerne vil snakke, når der er mad i nærheden. Han er fra 24.04.21.

Soffy er søster til Svante men en meget forsigtig kat, der skal arbejdes med. Hun skal ud i et hjem der har tålmodighed til at give hende den tid hun har brug for. Hun er fra 24.04.21.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige voksne katte som venter på et nyt hjem.