Voksne katte

Aida er en skøn lille dame men meget forsigtig. Hun blev indleveret sammen med flere søskende. Hun har ikke haft kontakt med mennesker i starten af sit liv og kræver derfor et menneske der har ro og indsigt til at gøre hende tryg. Hun er ikke "vild" men bare lidt skeptisk. Hun er fra 30.08.19.

Chopin kommer fra samme sted som Aida og har derfor den samme adfærd. Også en kat der kan arbejdes med for den rigtige person. Han er fra 01.09.19.

RESERVERET til den 10.05.21. Hector er en blid hankat men han kan dog ikke fordrage andre katte. Stille og rolig men også en bestemt herre, der siger fra, så han skal ud i et hjem, der matcher hans sind. Ikke til hjem, hvor der er små børn. Han er fra 01.08.18.

Benjamin er en flot, stor hankat. Han er en meget sensitiv kat som der skal arbejdes med. Han er fra 01.02.20.

Johannes er bror til Benjamin men er mere kontaktsøgende men dog ikke egnet til små børn. Han er fra 01.02.20.

Wagner er bror til Aida og Chopin. Han har derfor samme opvækst som dem og er også en kat, der skal arbejdes med. Han er fra 16.08.19.

Nobelis er en skøn kat. Desværre har hun ikke været i hænder fra lille og er derfor en meget forsigtig kat, der kræver en person, der har forstand på en kat med hendes væsen. Hun er fra 15.08.18.

RESERVERET til den 08.05.21. Fritz er en dejlig "bamse", der sad på vores dørtrin en morgen. Vi går ud fra, at han er blevet dumpet i løbet af natten. Han er fra 2016.

SOLGT med deadline den 08.05.21. Oskar er en kærlig, men lidt forsigtig kat. Han skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han er fra 01.05.2017.

Elisabeth er en lille krudtugle på trods af hendes lille "handicap". Hun har en lille skade på det ene øje og kan derfor ikke navigere helt på linie som andre katte. Det begrænser hende bestemt ikke i at udfolde sig. Hun leger som en ganske almindelig kat. Da hun kun kan se med det ene øje skal hun ud i et hjem med voliere. Hun er en sød og kærlig kat. Hun er fra 01.05.20.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.