Månedens kat

SOLGT. Da Daim kom ind på internatet, blev han kendt som en sur gammel mand, der var lidt utilregnelig. Han var kendt som gadens skræk, da han terroriserede hele det kvarter, han kom fra. Han er nu vendt på en tallerken og er noget af det mest charmerende man kan forestille sig. Hans foretrukne position er på ryggen i sin visselullekurv, hvor han rigtig kan gøre sig til. Han er utrolig snakkesalig og kontaktsøgende så hans frustration i starten har nok været manglende omsorg og kontakt. Han skal ud i et hjem uden helt små børn da hans trang til kontakt nok vil være for overvældende for dem.
SOLGT. Karla er en rigtig dejlig kat der trænger til at komme ud i et hjem der har tid til hende. Hun blev solgt som killing, og boede hjemme hos en ung mand og hans mor. Han flyttede i lejlighed og fandt andre interesser, havde ikke tid til hende og moderen kunne ikke tage hende. Hun er nu kommet retur til os, men da hun er en meget kontaktsøgende kat skulle hun gerne snart ud i et rigtigt hjem og have den kontakt hun så inderligt higer efter.
SOLGT. Basse er kommet til os via Kattehjælpen i Aabenraa. Han er født i 2014. Basse er en kærlig kat, snakker meget og det er vigtigt, at man kan aflæse ham, da han også kan være bestemt. Basse skal ud i et hjem, hvor han får den plads fysisk og psykisk, som han har brug for og uden andre katte og små børn.
SOLGT. Annie er fra 2012. En stille og lidt forsigtig hunkat, der ikke gør meget væsen af sig. Hun trives bedst som alenekat og er meget kælen.