Månedens kat

Nando er en kontaktsøgende, skøn hankat med lidt temperament.

Han elsker at snakke, men kun så længe det passer ham. Han skal ud i et hjem der respekterer hans grænser, og har udeplads til at slå sine folder.

Luna er en skøn og kælen hunkat fra 2016. Hun blev holdt som indekat, men kunne ikke klare at være lukket inde i en lejlighed. Hun søger et hjem hvor hun kan komme ud, hvilket hun elsker. Hun kan ikke med andre katte, så det skal være et hjem hvor hun er dronningen, hvilket hendes sind absolut egner sig til.
Juliane holdt til hos en ældre mand sammen med sine to søstre. De blev fodret, men det var så som så med kontakt og kærtegn. Hun er en lidt forsigtig kat, men samtidig sød og kælen når hun først kender folk. Hun skal ud i et stille og roligt hjem uden børn hvor man har tid til hende, så vil man til gengæld få en skøn, nysgerrig og hengiven kat.
SOLGT. Han er en meget kontaktsøgende og kærlig kat men mangler virkelig at få et rigtigt hjem hvor man værdsætter hans dejlige væsen. Han har det ikke for godt med andre katte da han for det meste bliver moppet, nok på grund af hans blide væsen. Han er rigtig ked af han ikke kan ligge på skødet hele dagen og er begyndt at få stress, hvilket ses i hans overdrevne soignering. Han er en kat der trænger rigtig meget, og dem der får ham får en ven for livet. Han er fra 1.07.15.
SOLGT.Paprikas' ejer havde tiltænkt hende en grum skæbne da hun blev stoppet i en flyttekasse sammen med sine 5 små killinger. Tapet godt til og sat af på en vigeplads i Sønderborg. Heldigvis for hende kørte en lastbilchauffør forbi i aftentimerne og undrede sig over at kassen var så godt forseglet. Han tog dem med hjem natten over og kontaktede os dagen efter. Hun er en rigtig dejlig kat der er nem at integrere med andre. Hun trænger til et nyt hjem nu, da hendes børn er fløjet fra reden.