Ungkatte

Amadeus er en skøn kat fra 02.07.19.

Wagner er bror til Haydn og har samme sind. Sød og dejlig, men meget forsigtig. Han er fra 10.08.19.

Haydn er en dejlig, men lidt forsigtig kat der ikke egner sig til et hjem med børn. Han er fra 10.08.19.

SOLGT med deadline den 04.07.20. Tequila er en kærlig og kontaktsøgende lille dame. Hun er et lille energibundt men kan godt slappe af når der endelig er nogen der gider sætte sig ned og snakke med hende. Hun er fra 2019.

My er et indtagende lille væsen. Hun er kontaktsøgende og kærlig, men kun over for mennesker. Alle andre katte ønsker hun hen hvor peberet gror. Forstår de ikke en fin hentydning får de én på kassen, lige meget, hvor store de er. Hun skal ud i et hjem hvor der er højt til loftet og god tid. Hun mener selv, hun har lov til at være alle steder, i sengen, i sofaen. Er man ikke indstillet på det, er hun ikke den rigtige da enhver form for "opdragelse" ikke er forenelig med hendes væsen. Hun er født 01.11.2019.

Marina kan i første omgang virke som en nervøs og meget forsigtig kat. Lærer man hende først at kende, er hun meget kælen og kontaktsøgende. Hun egner sig ikke til små børn og bryder sig bestemt ikke om andre katte. Hun er fra 01.12.19.

Ungkatte fra ½ - 1 år

 Der ligger ikke billede af alle vores ungkatte her på hjemmesiden. Kig ud i vores åbningstid og se de andre dejlige katte, der mangler et nyt hjem.