Ungkatte

Albert er lidt af en "kaospilot", hvilket fremgår af billedet. Han kan simpelthen ikke sidde stille 2 sekunder af gangen. Han skal ud i et hjem hvor der er højt til loftet med hensyn til accepten af hans mangel på respekt for ting på bordet m.m. Han har simpelthen krudt bag i men er også utrolig kærlig, kontaktsøgende og yderst charmerende. Hvis man mangler liv og glade dage, er han den helt rette og man får virkelig kat for pengene. Hans nye hjem skal være i landlige omgivelser. Han er fra 17.03.19.

Flora er en lidt forsigtig, men rigtig dejlig og kærlig kat. Ikke egnet til små børn. Hun er fra 01.07.19.

Amadeus er en skøn kat fra 02.07.19.

Begonia blev født på et mørkt loft. Hendes mor klarede selv fodringen, men blev desværre kørt over. Hun kom ud til os med sine søskende. Da hun ikke har haft kontakt med mennesker de første uger af sit liv, er hun meget skeptisk. Hun er ikke aggressiv, kun bange. Der skal arbejdes med hende, men hun kan blive en rigtig dejlig kat. Hun er fra 08.05.19.

Lobelia er søster til Begonia. Hun er mere tillidsfuld og en rigtig dejlig kat. Hun skal ud i et roligt hjem uden små børn. Hun er fra 08.05.19.

Ungkatte fra ½ - 1 år

 Der ligger ikke billede af alle vores ungkatte på vores hjemmeside. Kig ud i vores åbningstid og se vores mange dejlige katte, der mangler et nyt hjem.