Ungkatte

Mongola er bror til Marabu og han er en forsigtig kat. Han egner sig kun til et roligt hjem uden børn. Han er fra 01.07.17.

RESERVERET. Bertil er en stille, rolig og omgængelig hankat, der trives med andre katte af begge køn. Han er den sidste af fire søskende, der mangler et nyt hjem, hvor han kan komme udenfor. Født 26.06.2017.

Marabu er søster til Mongola. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden små børn. Det må forventes, at der skal arbejdes med hende men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun er fra 01.07.2017.

RESERVERET. Tjavse er en livlig hunkat, der blev formidlet som indekat. Forskellige forhold gjorde, at hun absolut ikke fungerede i de omgivelser, hun var i og hun er nu efter kort tid kommet retur. Hun skal ud i et roligt hjem, der kan give hende den stabilitet, hun fortjener. Hun er fra 07.09.17.

Nero er en knægt med krudt i numsen. Han kom ind sammen med Amarone og han synes det er rigtig sjovt hvis han kan få lov til at moppe hende lidt. Han er fra ultimo 2017.

RESERVERET. Amarone kom ind sammen med Nero. Hun er en meget forsigtig kat og skal ud i et roligt hjem uden børn. Hun er fra november 2017.

Ungkatte fra ½ - 1 år