Ungkatte

Astralis blev efterladt i et sommerhusområde. Ingen kender hans historie, men han er en rigtig sød og kærlig hankat. Han er dog forsigtig ved sin første kontakt med mennesker og skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han er fra marts 2018.

Saxo er en rigtig lille krudtugle, men samtidig lidt tilbageholdende. Han skal sælges sammen med en anden, eller til et hjem der har kat i forvejen. Han egner sig ikke til små børn. Han er fra 25.05.2018.

RESERVERET. Saga var i starten en meget forsigtig kat, men hun har udviklet sig til nu at være tillidsfuld og kælen. Hun skal dog ud i et roligt hjem uden små børn. Hun er fra 15.06.2018.

RESERVERET. Sigurd er en frisk lille fyr. Han er bror til Saga og fra 15.06.2018.

Maru er en lidt forsigtig kat og vil ikke egne sig til et hjem med små børn. Han er fra 15.06.2018.

Arnold er en sød lille kat men også lidt forsigtig. Han skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han er fra april 2018, og skal sælges sammen med sin bror Aksel.

Aksel er bror til Arnold. Det er en kat der skal arbejdes med, men resultatet bliver en kærlig kat. Hans hjem skal være uden små børn. Han er fra april 2018, og skal sælges sammen med sin bror Arnold.

RESERVERET. Noel dukkede op, ud af det blå, sammen med sin bror Navidad. Familien skulle nok på juleferie og det var nok den billigste løsning på det problem. Det er desværre ikke første gang vi netop op til jul får katte ind, der kommer ud af det ingenting. Han er en sød og kærlig kat. Han er fra 15.05.2018.

RESERVERET. Navidad er bror til Noel og har samme historik. En rigtig sød og kælen kat. Han er fra 15.05.2018.

RESERVERET. Adonis er en meget kærlig, kontaktsøgende kat. Han skal ud i et hjem, der har masser af tid og overskud til ham da han elsker at sidde på skødet og være med i alt, hvad der sker. Han er nem at integrere med andre katte. Ikke til hjem med helt små børn. Han er fra april 2018.

Ungkatte fra ½ - 1 år