Ungkatte

Amadeus er en skøn kat fra 02.07.19.

Begonia blev født på et mørkt loft. Hendes mor klarede selv fodringen, men blev desværre kørt over. Hun kom ud til os med sine søskende. Da hun ikke har haft kontakt med mennesker de første uger af sit liv, er hun meget skeptisk. Hun er ikke aggressiv, kun bange. Der skal arbejdes med hende, men hun kan blive en rigtig dejlig kat. Hun er fra 08.05.19.

Lobelia er søster til Begonia. Hun er mere tillidsfuld og en rigtig dejlig kat. Hun skal ud i et roligt hjem uden små børn. Hun er fra 08.05.19.

RESERVERET. Otis kom ind sammen med sin mor og en bror. Han mangler også et nyt hjem, men er en lidt forsigtig kat, så han skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han fungerer dog fint med andre katte. Han er fra 27.08.19.

RESERVERET. Cocio er en sand farve eksplosion. En utrolig smuk kat hvis farvekombination kun findes én gang. Hun er kontaktsøgende og en rigtig dejlig kat. Hendes søskende og mor har alle fået nye hjem, så nu mangler hun også den rigtige familie. Hun er fra 6.09.19.

RESERVERET. Hjalte og Tjelle er to skønne brødre der skal sælges sammen da de komplementerer hinanden rigtig godt. Hjalte er mere fremme i skoene og en robust lille fyr, medens Tjelle er den forsigtige type. De skal ud i et roligt hjem uden små børn. De er fra 15.08.19.

Cantus er en meget forsigtig kat, men med de rette personer kan han blive en rigtig dejlig kat. Ikke til hjem med små børn. Han er fra 1.09.19.

RESERVERET. Conrad er bror til Cantus, men af en helt anden støbning. Han er kontaktsøgende og kærlig. Han er fra 1.09.19.

Nona er en skøn lille dame, der kom ind sammen med sine 5 søskende. Hun er tillidsfuld og kærlig og vil gerne snakke. Dog ikke til små børn. Hun er fra 04.09.19.

Nala er søster til Nona og har samme sind. Hun skal også ud i et hjem uden små børn. Hun er fra 04.09.19.

Nadine er søster nr. 3 og ligner de andre to, både i udseende og sind. Hun er fra 04.09.19.

Lukas er bror til de tre damer og er som sin bror Lasse en kontaktsøgende og kærlig kat. Han er fra 04.09.19.

Lasse er bror nr. 2. Han er en meget kontaktsøgende og kærlig kat, der gerne vil udforske verden. Han er fra 04.09.19.

Hansi er en skøn hankat. Han kan være lidt af en mundfuld da han mener, han har ret til at opholde sig alle steder, incl. bordet. Han skal absolut ud i et hjem med højt til loftet og langt til nærmeste nabo da han garanteret vil invadere ethvert hus med en åben dør. Han er simpelthen pragtfuld, hvis man netop vil have et fuldgyldigt medlem af familien. Han er fra 25.07.19.

Willi er bror til Hansi og har det samme sind, så de ligner hinanden som to dråber vand både i udseende og opførsel. Han er fra 25.07.19.

RESERVERET. Luna har boet sammen med Mille (hun sidder under voksne katte) og er også en kontaktsøgende og kærlig kat. Hun er fra 21.06.19.

Haydn er en dejlig, men lidt forsigtig kat der ikke egner sig til et hjem med børn. Han er fra 10.08.19.

RESERVERET. Brahms er bror til Haydn og har samme sind. Sød og dejlig, men meget forsigtig. Han er fra 10.08.19.

Ungkatte fra ½ - 1 år

 Der ligger ikke billede af alle vores ungkatte på vores hjemmeside. Kig ud i vores åbningstid og se vores mange dejlige katte, der mangler et nyt hjem.