Ungkatte

Miroslav er bror til Mongola og Marabu. Han er i modsætning til sine søskende meget kontaktsøgende og tillidsfuld. Han skal sælges sammen med Oliver da han giver tryghed for Oliver som er en mere forsigtig kat. Han er fra 01.07.17.

Mongola er bror til Miroslav og Marabu og han er en forsigtig kat. Han egner sig kun til et roligt hjem uden børn. Han er fra 01.07.17.

Oliver er en kær og lidt nervøs hankat, der kom ind sammen med sin mor og 3 søskende. Hans søskende er solgt til nye gode hjem og nu venter Oliver på det samme. Oliver er meget knyttet til og afhængig af Miroslavs robuste væsen for at være tryg, hvorfor de to skal sælges sammen. Han er fra 01.08.17.

Bertil er en stille, rolig og omgængelig hankat, der trives med andre katte af begge køn. Han er den sidste fire søskende, der mangler et nyt hjem, hvor han kan komme udenfor. Født 26.06.2017.

Marabu er søster til Mongola og Miroslav. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden små børn. Det må forventes, at der skal arbejdes med hende men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun er fra 01.07.2017.

RESERVERET. Kvabs er en sød lille hunkat fra 20.04.17. Hun skal sælges sammen med sin søster Nuld.

RESERVERET. Nuld er søster til Kvabs, men en lidt mere forsigtig kat. De to søstre skal forblive sammen i deres nye hjem. Hun er fra 20.04.17.

Ungkatte fra ½ - 1 år