Ungkatte

Astralis blev efterladt i et sommerhusområde. Ingen kender hans historie, men han er en sød og kærlig hankat som er meget social over for andre katte på sin egen alder. Han er forsigtig ved sin første kontakt med mennesker og skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han skal sælges sammen med Saxo som han er knyttet til. Han er fra marts 2018.

Saxo er en dejlig kat men samtidig lidt tilbageholdende. Han skal sælges sammen med Astralis som han er meget knyttet til. Saxo egner sig ikke til hjem med små børn. Han er fra 25.05.2018.

RESERVERET. Lille Morten boede hos en mand, der blev smidt ud af sin lejlighed. Desværre var ejerens kærlighed til ham ikke større end han mente, den nemmeste løsning var at smide Morten ud til "småt brændbart". Heldigvis blev han spottet af en nabo som tog ham ind. Problemet var bare, at han ikke måtte holde husdyr, så med tungt hjerte var han nødt til at aflevere Morten hos os. Han er en forsigtig, men meget kælen lille fyr, der skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han er fra oktober 2018.

Ungkatte fra ½ - 1 år