Ungkatte

Aroma er en sød hunkat men meget forsigtig. Hun er en kat der skal ud i et roligt hjem uden børn. Hun er fra juni 20.

Isabella er en dejlig, men lidt forsigtig kat. Hun skal ud i et roligt hjem uden små børn. Hun er fra 01.05.20.

Marlisa er en forsigtig lille dame fra 24.04.20. Hun skal ud i et roligt hjem uden små børn.

Rama er dejlig, men meget forsigtig. Hun er en kat, der skal ud i et roligt hjem uden børn. Hun skal sælges sammen med sin mor, Ravenna. Hun er fra 08.06.20.

Ingrid Marie er lige så årvågen som hun ser ud. Altid på vagt og mener, at man ikke skal for tæt på mennesker. Hun skal virkelig arbejdes med, så hun skal ud i et roligt hjem uden små børn. Hun er fra juni 20.

Grumpy lever op til sit navn da hun ikke synes, vi er særlig spændende at omgås. Det eneste tidspunkt vi kan gå an, er, når vi serverer noget lækkert vådfoder. Hun har potentiale, men kun til en familie uden små børn, der ved, hvordan man tackler en forsigtig kat. Hun er fra 02.06.20.

Goliath er bror til Grumpy men har et helt andet sind. Han er kontaktsøgende og kærlig. Han skal sælges sammen med sin bror Gefion da de er tæt knyttet til hinanden. Han er fra 02.06.20.

Gefion er lidt mere forsigtig, men er på sin egen stille måde også kontaktsøgende i den udstrækning, han synes er passende. Han skal sælges sammen med sin bror Goliath. Han er fra 02.06.20.

Ungkatte fra ½ - 1 år

Der er ikke billede af alle vore ungkatte her på hjemmesiden. Kig ud i vores åbningstider og se vore andre dejlige katte.