Killinger

Smoke er bror til Saxo og er en forsigtig kat. Han skal sælges sammen med Saxo da han ikke vil trives alene. Han er født den 25.05.18.

Saxo er bror til Smoke. En rigtig lille krudtugle. Saxo skal sælges sammen med broderen Smoke. Han er fra 25.05.18.

RESERVERET. Pixie blev fundet helt alene i første omgang. Nogle dage senere fandt man dog en søster til hende som hun skal sælges sammen med. Hun er fra 01.06.18.

RESERVERET. Pinje er søster til Pixie og de skal sælges sammen. Hun er fra 01.06.18.

Saga er ved første kontakt lidt forsigtig men har udviklet sig fra at være meget forsigtig til nu at være tillidsfuld og kælen. Hun skal dog ud i et roligt hjem uden børn. Hun er søster til Sigurd. Hun er fra 15.06.18.

Sigurd er en frisk lille fyr fra 15.06.18. Han er bror til Saga.

Maru er en smuk hankat fra 15.06.18. Han er en forsigtig kat der ikke er egnet til hjem med små børn.

Rita er en smuk og kærlig hunkat fra 15.07.18.

Bobbel er lidt svær at fotografere da han simpelthen ikke kan sidde stille. Han er den mest kærlige lille kat der har det bedst når han kan blive båret rundt. Bryder sig ikke så meget om andre katte da han helst vil have hele opmærksomheden. Han skal sælges til et hjem der har masser af tid og overskud til ham. Han er ca. fra 1.08.18.

Solvejg fik en hård start i livet. Hun og hendes søskende, samt deres mor blev de første 14 dage passet af en ældre mand der tog sig godt af den lille familie. På grund af tankeløse hjemmehjælpere der ikke kunne lide katte, blev moderen lukket ud af vinduet og vendte ikke tilbage. Da vi ikke kunne bære, de også skulle betale den ultimative pris, kom de i pleje og har udviklet sig til nogle utrolig dejlige killinger. Hun er typisk trefarvet, nemlig intelligent og fører i flokken. Hun er fra 29.08.18.

Stian er bror til Solvejg, Svante og Signe og han er en gæv lille fyr, der nok kan hamle op med Solvejg. Stian er født 29.08.18 og som sine søskende er han salgsklar fra den 24.11.18.

RESERVERET. Signe er søster til Solvejg og Stian. Hun er lidt forsigtig og skal sælges sammen med den sidste bror, der hedder Svante. Signe er født 29.08.18. Deres nye hjem skal være uden små børn.

RESERVERET. Svante er den sidste i flokken og skal sælges sammen med Signe, da han også er lidt forsigtig. Svante er født 29.08.18.

Lunte er en skøn lille fyr fra 25.08.18. Sammen med sin mor og 4 søskende dukkede den lille familie op hos en ældre dame som har taget sig godt af dem indtil de kom til os.

Luffe er bror til Lunte og er en rigtig sød og dejlig kat. Han er fra 25.08.18.

Killinger fra 12 uger - ½ år.