Killinger

Mailo er en sød lille hankat. Lidt forsigtig og egner sig ikke til små børn. Han er fra 20.05.19.

Morris er bror til Mailo og er også en lidt forsigtig kat. Ikke til hjem med små børn. Han er fra 20.05.19.

Begonia blev født på et mørkt loft. Hendes mor klarede selv fodringen, men blev desværre kørt ned. Hun kom ud til os med sine søskende. Da hun ikke har haft kontakt med mennesker de første mange uger af sit liv, er hun meget skeptisk. Hun er dog ikke aggressiv, kun bange. Der skal arbejdes med hende, men hun kan blive en rigtig dejlig kat. Hun er fra 08.05.19.

Gardenia er søster til Begonia og har derfor samme historik og sind. Hun er fra 08.05.19.

Lobelia er søster nr. 3. Hun er lidt mere nervøs end de to andre, men har potentiale til at blive en rigtig dejlig kat. Hun er fra 08.05.19.

Cactus er bror til de tre piger. Han har nok en anden far da han er en kontaktsøgende, sød og rar kat. Han er dog ikke egnet til små børn. Han er fra 08.05.19.

Zarina blev fundet på et værksted. Ejeren mente, at det måtte den jo selv finde ud af! Heldigvis var sønnen af anden mening, særligt da søsteren sagtens kunne ordne "problemet". Hun var jo vant til at slå smågrise ihjel! Ufatteligt, at nogen kan være så empatiløs. Dejligt, at en i familien i det mindste havde hjertet på rette sted. Hun er lidt tilbageholden, hvilket ikke er så underligt med den behandling. Hun er fra 04.06.19 og salgsklar fra 28.08.19.

ESERERET. Tobias er en skøn lille fyr, der rigtig gerne vil snakke, bare ikke med de andre killinger, han synes de er trælse. Han er fra 30.04.19.

Jonathan er en frisk lille fyr, der rigtig gerne vil lege med Tobias som absolut ikke synes, han er særlig charmerende. Det er Jonathan heldigvis totalt ligeglad med, han synes det er rigtig sjovt at drille ham. Han er fra 20.05.19.

Abraham er en forsigtig kat. Han er sød og rar, når han kender en og særligt, når der bliver serveret noget lækkert. Han skal ud i et roligt hjem uden børn. Han er fra 20.05.19.

RESERVERET. Absalon er bror til Abraham, men har et helt andet væsen. Han er kontaktsøgende og kærlig. Han er fra 20.05.19.

Killinger fra 12 uger - ½ år.
Vi har flere killinger end de, der vises her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider.