Killinger

Begonia blev født på et mørkt loft. Hendes mor klarede selv fodringen, men blev desværre kørt ned. Hun kom ud til os med sine søskende. Da hun ikke har haft kontakt med mennesker de første mange uger af sit liv, er hun meget skeptisk. Hun er dog ikke aggressiv, kun bange. Der skal arbejdes med hende, men hun kan blive en rigtig dejlig kat. Hun er fra 08.05.19.

Lobelia er søster til Begonia. Hun er mere tillidsfuld og har potentiale til at blive en rigtig dejlig kat. Hun er fra 08.05.19.

RESERVERET. Zarina blev fundet på et værksted. Ejeren mente, at det måtte den jo selv finde ud af! Heldigvis var sønnen af anden mening, særligt da søsteren sagtens kunne ordne "problemet". Hun var jo vant til at slå smågrise ihjel! Ufatteligt, at nogen kan være så empatiløs. Dejligt, at en i familien i det mindste havde hjertet på rette sted. Hun er lidt tilbageholden, hvilket ikke er så underligt med den behandling. Hun er fra 04.06.19.

Abraham er en forsigtig kat. Han er sød og rar, når han kender en og særligt, når der bliver serveret noget lækkert. Han skal ud i et roligt hjem uden børn. Han er fra 20.05.19.

RESERVERET. Seiko er bror til Spicy og er en kontaktsøgende, dejlig killing. Han er født 14.07.19.

RESERVERET. Siena er søster til Seiko og Spicy. Hun er en meget forsigtig kat som kræver ro og tålmodighed. Hun er født 14.07.19.

RESERVERET. Shorty er søster nr. to. Hun er en dejlig, kontaktsøgende kat. Hun er født 14.07.19.

RESERVERET. Elliot er en meget forsigtig kat, der nok skal arbejdes med. Han er fundet på en campingplads, og havde et voldsomt brandsår på næsen. Det har taget tid at helbrede, og det er nok derfor han ikke har den store lyst til for megen "håndtering". Han skal lige have tilliden tilbage. Han er fra 01.07.19.

Sullivan er en sød lille hankilling fra 18.08.19.

RESERVERET. Whiskers er bror til Tobak. Også en dejlig hankilling fra 30.08.19.

Brahms er Moder Theresas killing. Han er en meget forsigtig kat og egner sig ikke til små børn. Han er fra ca. 10.08.19.

Isolde er søster til Haydn. Hun er også en meget forsigtig kat og fra ca. 10.08.19.

Haydn er bror til Brahms og Isolde og også ca. fra 10.08.19.

Lilli blev moderløs i en ung alder. Sammen med sine 5 søskende kom hun i pleje, og er blevet en skøn, kærlig lille kat. Hun er fra 25.07.19.

Obelix er en charmerende lille fyr, der skal sælges sammen med sin bror. De er meget knyttet til hinanden. Han er fra 27.08.19.

Otis er bror til Obelix. Han er mere forsigtig, og egner sig ikke til små børn. Han er fra 27.08.19.

Tristan blev fundet samme sted som Tamina, dog af 2 forskellige personer. Vi formoder derfor, at de er søskende. De har begge været i pleje sammen med Halfdan. Tristan er blevet en kærlig og social kat. Han er født 09.09.19.

Halfdan blev fundet sammen med sin søster. De har begge været i pleje men desværre stod hendes liv ikke til at redde. Halfdan er blevet en dejlig killing, der egner sig til at være sammen med andre katte. Han er født 09.09.19.

RESERVERET. Tamina er søster til Tristan og hun har samme historie. Hun er en kærlig kat, der dog ikke egner sig til for megen uro og små børn. Hun er fra 09.09.19.

Cocio har en skøn farvekombination, der kun findes én gang. Hun er en kærlig lille kat fra 06.09.19.

Chaplin er bror til Cocio men lidt mere tilbageholden. Han er også fra 06.09.19.

Maxi er en fræk men charmerende krudtugle. Han er madfixeret, når det gælder alt andet end kedeligt kattefoder. Sidder vi ved bordet og får et stykke brød eller kage, skal vi holde godt fast, da han vil stjæle det ud af hånden, hvis han får chancen. Er det i en pose, henter han bare hele posen som det tydeligt fremgår af billedet. Der skal være højt til loftet og stor tolerance i hans nye hjem, men man kan kun elske ham for hans dejlige væsen. Han er fra 25.07.19.

Hjalte og Tjelle er to skønne brødre, der skal sælges sammen da de supplerer hinanden rigtig godt. Hjalte er den førende og Tjelle den lidt forsigtige. Egner sig ikke til hjem med små børn. De er fra 15.08.19.

Killinger fra 12 uger - ½ år.
Vi har flere killinger end de, der vises her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider.