Voksne katte

SOLGT med deadline 10.10.20. Nanna Ditzel ligner mest af alt et surt løg. Det er hun ikke, tværtimod er hun en meget forsigtig kat. Hun skal absolut kende folk inden de kan få lov til at røre hende. Hun skal have et hjem der er indstillet på at bruge megen tid på at gøre hende tryg. Når hun først accepterer en, vil hun være en ven for livet. Hun er fra 15.06.16.

Duchesse løb forvildet rundt i et parcelhus kvarter. Hun har sikkert været indekat da hun er døv. Der er åbenbart ingen der savner hende, hvilket er højst besynderligt. Hun kan ikke med andre katte. Hun skal formidles til et hjem med voliere da hun ikke kan klare sig udenfor. Hun er fra 2017.

Minnie har boet sammen med Mickey men det har nok ikke været hendes valg. Hun er en lille selvstændig dame der absolut ikke bryder sig om andre katte. Hun er meget mistænksom over for alt, der er nyt, hvilket hun giver udtryk for ved at knurre af det. Det går dog hurtigt over igen, når hun finder ud af, at det ikke er farligt. Hun er fra 01.05.17.

SOLGT med deadline den 03.10.20. Farao ligner virkelig lidt af en Sfinks. Slank og statelig. Han har et ret sjovt kendetegn, nemlig en lang hale med krølle på. Nærmest lidt som en Surikat. Han er en sød, kontaktsøgende kat der har det bedst i eget og menneskers selskab. Han mener nok han er en efterkommer af faraonerne fra Egypten. Han er fra Januar 2019.

Pipsqueak er kat nr. 3, der blev tilovers. Hun er en meget sød og kærlig kat. Hun bliver trynet af Feodora og skal ud i et hjem, hvor hun kan være helt for sig selv. Hun er fra 06.08.18.

SOLGT med deadline den 07.10.20. Leo er en kat, der virkelig lever op til sit navn: stor, statisk og en rigtig skøn kat. Leo skal være alenekat i sit nye hjem. Han er fra august 2016.

SOLGT med deadline 10.10.20. Lotus er en meget kærlig og kontaktsøgende kat. Hun kom ud til os med 5 små killinger som alle er kommet godt af sted. Nu mangler hun en kærlig familie der vil tage sig godt af hende. Hun er fra 30.04.17.

Mischa kom ind til os med 6 næsten nyfødte killinger. Hun har været en utrolig god og samvittighedsfuld mor og trænger nu til en familie der værdsætter hendes dejlige væsen. Hun er en kontaktsøgende, dejlig kat. Hun er fra 20.07.17.

Henriette er en skøn, kælen og kontaktsøgende kat. Unik i farvesammensætning så hun er let at få øje på. Hun er fra 2019.

Villads har oplevet en del i sit korte liv, men han er forblevet en sød, kærlig og kontaktsøgende kat. Han er lidt af en spilopmager og drillepind over for andre katte, så han skal ud i et hjem,hvor han kan folde sig ud og få den opmærksomhed han til fulde fortjener. Han er fra 01.02.18.

Frk. Skov er en kærlig og hengiven hunkat. En egenskab hun har beholdt på trods af det svigt, hun blev udsat for. Huset blev sat til salg, ejer væk, men enten glemte han hende eller havde brugt alle flyttekasserne. Hvis grunden var en mere alvorlig, var arvingerne åbenbart totalt ligeglade med hvad der blev af den kat, der så trofast havde holdt ham med selskab. Heldigvis blev hun set inden det var for sent og ser frem til en familie der vil tage ansvar og værdsætte hendes dejlige væsen. Hun er fra 2013.

Aida er en skøn lille dame men meget forsigtig. Hun blev indleveret sammen med flere søskende. Hun har ikke haft kontakt med mennesker i starten af sit liv og kræver derfor et menneske der har ro og indsigt til at gøre hende tryg. Hun er ikke "vild" men bare lidt skeptisk. Hun er fra 30.08.19.

Chopin kommer fra samme sted som Aida og har derfor den samme adfærd. Også en kat der kan arbejdes med for den rigtige person. Han er fra 01.09.19.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.