Voksne katte

Minnie har boet sammen med Mickey men det har nok ikke været hendes valg. Hun er en lille selvstændig dame der absolut ikke bryder sig om andre katte. Hun er meget mistænksom over for alt, der er nyt, hvilket hun giver udtryk for ved at knurre af det. Det går dog hurtigt over igen, når hun finder ud af, at det ikke er farligt. Hun er fra 01.05.17.

Pipsqueak er en kat, der blev tilovers. Hun er en meget sød og kærlig kat. Hun savner et nyt hjem, hvor hun kan være helt for sig selv. Hun er fra 06.08.18.

Mischa kom ind til os med 6 næsten nyfødte killinger. Hun har været en utrolig god og samvittighedsfuld mor og trænger nu til en familie der værdsætter hendes dejlige væsen. Hun er en kontaktsøgende, dejlig kat. Hun er fra 20.07.17.

SOLGT med deadline 31.10.20. Henriette er en skøn, kælen og kontaktsøgende kat. Unik i farvesammensætning så hun er let at få øje på. Hun er fra 2019.

SOLGT med deadline 24.10.20. Villads har oplevet en del i sit korte liv, men han er forblevet en sød, kærlig og kontaktsøgende kat. Han er lidt af en spilopmager og drillepind over for andre katte, så han skal ud i et hjem,hvor han kan folde sig ud og få den opmærksomhed han til fulde fortjener. Han er fra 01.02.18.

Frk. Skov er en kærlig hunkat, men kun hvis hun selv får lov til at bestemme tempoet. Hun er mærket af det svigt, hun blev udsat for. Huset blev sat til salg, ejer væk, men enten glemte han hende eller havde brugt flyttekasserne. Hvis grunden var en mere alvorlig, var arvingerne åbenbart totalt ligeglade med hvad der blev af den kat, der så trofast havde holdt ham med selskab. Hun har mistet tiltroen på mennesker og skal ud i et roligt hjem der vil give hende den tid der skal til.

Aida er en skøn lille dame men meget forsigtig. Hun blev indleveret sammen med flere søskende. Hun har ikke haft kontakt med mennesker i starten af sit liv og kræver derfor et menneske der har ro og indsigt til at gøre hende tryg. Hun er ikke "vild" men bare lidt skeptisk. Hun er fra 30.08.19.

Chopin kommer fra samme sted som Aida og har derfor den samme adfærd. Også en kat der kan arbejdes med for den rigtige person. Han er fra 01.09.19.

Josie er en lidt speciel kat. På den ene side meget kontaktsøgende men samtidig ved hun helt bestemt, hvornår hun gider snakke. Hvis man ikke forstår en hentydning er det godt man har en pote der lige kan fortælle, hvor skabet skal stå. Hun skal ud i et hjem, der accepterer hendes grænser men samtidig holder af godt selskab. Hun er fra 2018.

Stravinsky er en frisk og legesyg hankat. Han leger dog helst med andre katte og sig selv. Han er vokset op uden den store kontakt til mennesker og er derfor ret forsigtig over for os. Han skal arbejdes lidt med, men har potentiale til et godt familiemedlem for den rigtige ejer. Han skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han er fra 10.08.19.

Tibia kom ind sammen med tre små killinger. De er efterhånden fløjet fra reden, så nu mangler hun et hjem der passer til hendes sind. Hun er sød og kælen, men bryder hun sig ikke om en person, får de det at mærke med en vildfaren pote. Hun har det meste i munden da hun falder til ro når man først har fat i hende. Hun skal ud i et roligt hjem uden små børn.

Aria er en sød, men meget forsigtig kat. Hun skal ud i et stille og roligt hjem uden børn. Hun er fra 02.07.19.

Hector er en blid hankat. Stille og rolig så han skal ud i et hjem, der matcher hans sind. Ikke til små børn. Han er fra 01.08.18.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.