Voksne katte

Nanna Ditzel ligner mest af alt et surt løg. Det er hun ikke, tværtimod er hun en meget forsigtig kat. Hun skal absolut kende folk inden de kan få lov til at røre hende. Hun skal have et hjem der er indstillet på at bruge megen tid på at gøre hende tryg. Når hun først accepterer en, vil hun være en ven for livet. Hun er fra 15.06.16.

Duchesse løb forvildet rundt i et parcelhus kvarter. Hun har sikkert været indekat da hun er døv. Der er åbenbart ingen der savner hende, hvilket er højst besynderligt. Hun kan ikke med andre katte. Hun skal formidles til et hjem med voliere da hun ikke kan klare sig udenfor. Hun er fra 2017.

Minnie har boet sammen med Mickey men det har nok ikke været hendes valg. Hun er en lille selvstændig dame der absolut ikke bryder sig om andre katte. Hun er meget mistænksom over for alt, der er nyt, hvilket hun giver udtryk for ved at knurre af det. Det går dog hurtigt over igen, når hun finder ud af, at det ikke er farligt. Hun er fra 01.05.17.

Farao ligner virkelig lidt af en Sfinks. Slank og statelig. Han har et ret sjovt kendetegn, nemlig en lang hale med krølle på. Nærmest lidt som en Surikat. Han er en sød, kontaktsøgende kat der har det bedst i eget og menneskers selskab. Han mener nok han er en efterkommer af faraonerne fra Egypten. Han er fra Januar 2019.

RESERVERET. Parma er mor til killingerne, der starter med P. Hun er en kælen, kontaktsøgende og rigtig dejlig kat. Hun vil være klar til adoption, når hendes killinger er 12 uger, hvilket vil være omkring 12.08.20.

Feodora blev solgt som killing og havde nogle gode år hos sin familie. Det ændrede sig desværre da de gik fra hinanden og begge "glemte" det ansvar de havde påtaget sig. Hun er nu retur og venter på et nyt blivende hjem. En kærlig, men lidt forsigtig kat. Hun er fra 25.07.13.

Pygmalion blev solgt til samme hjem som Feodora og har derfor lidt samme skæbne. Hun er fra 10.08.13.

Pipsqueak er kat nr. 3, der blev tilovers. Hun er en meget sød og kærlig kat. Hun bliver trynet af Feodora og skal ud i et hjem, hvor hun kan være helt for sig selv. Hun er fra 06.08.18.

Leo er en kat der virkelig lever op til sit navn: stor, statisk og en rigtig skøn kat. Han er fra august 2016.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.