Voksne katte

Nanna Ditzel ligner mest af alt et surt løg. Det er hun ikke, tværtimod er hun en meget forsigtig kat. Hun skal absolut kende folk inden de kan få lov til at røre hende. Hun skal have et hjem der er indstillet på at bruge megen tid på at gøre hende tryg. Når hun først accepterer en, vil hun være en ven for livet. Hun er fra 15.06.16.

Duchesse løb forvildet rundt i et parcelhus kvarter. Hun har sikkert været indekat da hun er døv. Der er åbenbart ingen der savner hende, hvilket er højst besynderligt. Hun kan ikke med andre katte. Hun skal formidles til et hjem med voliere da hun ikke kan klare sig udenfor. Hun er fra 2017.

SOLGT med deadline den 18.07.20. Alma mente selv hun havde fundet løsningen da hun blev hjemløs. Hun satte sig simpelthen foran døren hos en købmand med håbet om nogen ville hjælpe hende. Det tog desværre nogle måneder inden der endelig var en dame der tog affære. Man undrer sig godt nok over, at der kan gå så mange mennesker forbi uden at gøre noget. Hun var heldig, der blev gjort noget i tide. Hun er fra 2018.

SOLGT med deadline den 25.07.20. Brunello blev solgt som killing og levede trygt og godt i familien i 4 år. Fungerede fint med hunden, men efter en flytning var harmonien forsvundet og Brunello trak, som så ofte i den slags situationer, det korteste strå og måtte forlade familien. Han er en utrolig dejlig og rar kat. Han er fra 2015.

Minnie har boet sammen med Mickey men det har nok ikke været hendes valg. Hun er en lille selvstændig dame der absolut ikke bryder sig om andre katte. Hun er meget mistænksom over for alt, der er nyt, hvilket hun giver udtryk for ved at knurre af det. Det går dog hurtigt over igen, når hun finder ud af, at det ikke er farligt. Hun er fra 01.05.17.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.