Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Han skal ud i samme hjem som sin søster Marabu da de er tæt knyttet til hinanden. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

Marabu er søster til Mongola og har også været hos os siden lille killing. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i det samme hjem som Mongola da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 01.07.2017.

Kitty er en dejlig kat med en naturlig skepsis over for mennesker som hun ikke kender. Som hendes blik klart fortæller, kigger hun de mennesker ud, hun præsenteres for. Får du først hendes tillid, er hun en rigtig dejlig kat. Hun er fra 01.05.15.

Rikki er en dejlig hankat fra 01.06.2010. Han og Tikki har været ved samme ejer i hele deres liv, men ejer er død og de søger nu sammen et nyt hjem, hvor de kan nyde tilværelsen igen.

Tikki er bror til Rikki og også fra 01.06.2010. Han er mere reserveret da han i øjeblikket ikke forstår, hvorfor hans trygge hverdag pludselig er så forandret. Han skal genvinde tilliden til omgivelserne, men vi er overbeviste om det kommer. Han skal blive sammen med sin bror.

Smølf havde en stabil og rolig hverdag da lynet slog ned. Hendes ejer dør uden varsel og hun kom derfor ud til os. Hun er fra 2009, er en dejlig, rolig og kælen kat, der meget gerne skal ud i et roligt hjem uden børn, hvor hun kan folde sig ud og hygge sig resten af hendes tilværelse.

Emil er en dejlig, kælen kat, der boede hos en misbruger de første år. Han dør og Emil kommer til steddatteren som indekat, hvor han mistrives. Han var i dårlig foderstand og hans pels lignede et mølædt loppefund. Han er igen helt på toppen efter den barske tilværelse og glæder sig til en familie, der vil tage sig godt af ham. Han er fra 01.01.2014.

Anton var tilløbet hos en familie, der af flere grunde ikke kunne tage ham til sig. Der var så en anden familie, der gerne ville have ham, men åbenbart tog de ikke deres ansvar særlig alvorligt. De flyttede simpelthen fra ham så han igen stod på gaden. Han løb heldigvis tilbage til den første familie og er nu kommet ud til os. Han er rigtig sød og dejlig, men lad jer ikke snyde af det fredelige billede. Han ved, hvad han vil og helt sikkert, hvad han ikke vil. Ikke til små børn. Han er fra 01.03.2017.

India dukkede op hos en dame i Nordborg, hun er øremærket, men desværre er det ulæseligt. Vi kender ikke hendes historie men hun er en sød og kælen kat fra 2013.

RESERVERET. Kejser tager livet som det nu former sig. Han er en tillidsfuld, kælen kat, der elsker alt, hvad der hedder hygge, mad og afslapning. Men tag ikke fejl, han ved også, hvor skabet skal stå, især over for andre katte. Han er fra 01.04.18.

Matilda er en kærlig kat, der havde et rigtigt katteliv med udgang til haven. Desværre for hende skulle ejer flytte i en lille bitte lejlighed, hvor hun pludselig fik frataget den uundværlige natur. Heldigvis vægtede ejeren Matildas trivsel fremfor sin egen egoisme og Matilda søger nu en ny familie, der kan give hende det liv hun fortjener. Hun er fra 19.05.14.

Filippa er en kat med stor personlighed. En rigtig feinschmecker, eller på dansk - kræsen! Vi er nået igennem en del lækkerier som hun nådigst smager på, for derefter at kigge på os med sit uudgrundelige blik, som helt tydeligt siger - hvad har I ellers at byde på? Vi har dog fundet to ting hun kan lide, så hun dør i hvert fald ikke af sult. Hun er en selskabs spiser, så hun skal ud i et hjem hvor man har tid til hende. Til gengæld får man en kærlig og meget charmerende kat. Hun er fra 01.09.16.

Katte fra 1 år og ældre