Voksne katte

Aida er en skøn lille dame men meget forsigtig. Hun blev indleveret sammen med flere søskende. Hun har ikke haft kontakt med mennesker i starten af sit liv og kræver derfor et menneske der har ro og indsigt til at gøre hende tryg. Hun er ikke "vild" men bare lidt skeptisk. Hun er fra 30.08.19.

Chopin kommer fra samme sted som Aida og har derfor den samme adfærd. Også en kat der kan arbejdes med for den rigtige person. Han er fra 01.09.19.

Hector er en blid hankat men han kan dog ikke fordrage andre katte. Stille og rolig men også en bestemt herre, der siger fra, så han skal ud i et hjem, der matcher hans sind. Ikke til hjem, hvor der er små børn. Han er fra 01.08.18.

Ravenna er en stille og rolig hunkat. Hun kom ud til os med sine små killinger og trænger nu til at komme ud i et rigtigt hjem, hvor hun kan udfolde sig. Ravenna skal sælges sammen med sin sidste killing, Rama. Hun er fra 04.06.17.

Benjamin er en flot, stor hankat. Han er en meget sensitiv kat som der skal arbejdes med.

Johannes er bror til Benjamin men er mere kontaktsøgende. Ikke egnet til små børn.

Donovan er en dejlig, stille og rolig kat. Han skal ud i et hjem uden andre dyr da han absolut ikke synes, der er plads til andre end ham. Ikke egnet til små børn. Han er fra 1.05.19.

Hollister og Hazel er et dejligt søskendepar, der skal sælges sammen. De er lidt tilbageholdende og ikke egnet til små børn. De er fra 15.08.19.

Galatea er en kontaktsøgende og kærlig kat. Hun skal sælges sammen med Angora da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 05.01.19.

Angora er også en kontaktsøgende, kærlig kat. Skal sælges sammen med Galatea. Hun er fra 06.01.20.

Talyn er en skøn kat, der nok må betegnes som "erotisk buttet". Han har opnået sin vægt ved at være holdt som indekat hele sit liv. Det betaler han nu prisen for med de ekstra kilo på sidebenene. Han skal ud i et hjem, hvor han kan få det rette katteliv med adgang til naturen og dertil følgende motion. Han er den skønneste, kærligste kat. Han er fra 02.02.2013.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.