Voksne katte

Aida er en skøn lille dame men meget forsigtig. Hun blev indleveret sammen med flere søskende. Hun har ikke haft kontakt med mennesker i starten af sit liv og kræver derfor et menneske der har ro og indsigt til at gøre hende tryg. Hun er ikke "vild" men bare lidt skeptisk. Hun er fra 30.08.19.

Chopin kommer fra samme sted som Aida og har derfor den samme adfærd. Også en kat der kan arbejdes med for den rigtige person. Han er fra 01.09.19.

Hector er en blid hankat men han kan dog ikke fordrage andre katte. Stille og rolig men også en bestemt herre, der siger fra, så han skal ud i et hjem, der matcher hans sind. Ikke til hjem, hvor der er små børn. Han er fra 01.08.18.

Benjamin er en flot, stor hankat. Han er en meget sensitiv kat som der skal arbejdes med.

Johannes er bror til Benjamin men er mere kontaktsøgende. Ikke egnet til små børn.

Donavan er en pragtfuld kat. Tillidsfuld, kærlig og legesyg. I starten kunne han ikke lide andre katte men det har ændret sig. Han bor nu i fred og harmoni med 3 tøser. Han skal ikke ud i et hjem med små børn. Han er fra 01.05.19.

Hollister og Hazel er et dejligt søskendepar, der skal sælges sammen. De er lidt tilbageholdende og ikke egnet til små børn. De er fra 15.08.19.

Wagner er bror til Aida og Chopin. Han har derfor samme opvækst som dem og er også en kat, der skal arbejdes med. Han er fra 16.08.19.

Montana er et festfyrværkeri af farver og derfor unik. Hun er en kærlig men lidt forsigtig kat, der skal ud i et roligt hjem uden børn. Hun er fra 01.07.2017.

Nobelis er en skøn kat. Desværre har hun ikke været i hænder fra lille og er derfor en meget forsigtig kat, der kræver en person, der har forstand på en kat med hendes væsen. Hun er fra 15.08.18.

SOLGT med deadline den 13.03.21, Kong Arthur er en kælen, kontaktsøgende kat, der desværre blev i overskud da ejer skulle flytte. Hun måtte kun have et enkelt dyr med. Det blev hunden og som sædvanlig var det katten, der trak det korte strå. Han er fra 01.10.15.

Tipsy er en dejlig hunkat der gerne vil kæle, men først når man blevet "godkendt". Hun er fra maj 2018.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.