Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Samtidig er han lidt af en gavtyv da han åbner skabe uden problemer. Køkkenet skal nok børnesikres hvis man ikke vil have alt ud på gulvet. Han er lidt af en charmetrold, så man tilgiver ham hans narrestreger. Han skal ud i samme hjem som sin søster Marabu da de er tæt knyttet til hinanden. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

Marabu er søster til Mongola og har også været hos os siden lille killing. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i det samme hjem som Mongola da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 01.07.2017.

RESERVERET. Rikki er en dejlig hankat fra 01.06.2010. Han og Tikki har været ved samme ejer i hele deres liv, men ejer er død og de søger nu sammen et nyt hjem, hvor de kan nyde tilværelsen igen.

RESERVERET. Tikki er bror til Rikki og også fra 01.06.2010. Han er mere reserveret da han i øjeblikket ikke forstår, hvorfor hans trygge hverdag pludselig er så forandret. Han skal genvinde tilliden til omgivelserne, men vi er overbeviste om det kommer. Han skal blive sammen med sin bror.

Smølf havde en stabil og rolig hverdag da lynet slog ned. Hendes ejer dør uden varsel og hun kom derfor ud til os. Hun er fra 2009, er en dejlig, rolig og kælen kat, der meget gerne skal ud i et roligt hjem uden børn, hvor hun kan folde sig ud og hygge sig resten af hendes tilværelse.

Emil er en dejlig, kælen kat, der boede hos en misbruger de første år. Han dør og Emil kommer til steddatteren som indekat, hvor han mistrives. Han var i dårlig foderstand og hans pels lignede et mølædt loppefund. Han er igen helt på toppen efter den barske tilværelse og glæder sig til en familie, der vil tage sig godt af ham. Han er fra 01.01.2014.

Anton var tilløbet hos en familie, der af flere grunde ikke kunne tage ham til sig. Der var så en anden familie, der gerne ville have ham, men åbenbart tog de ikke deres ansvar særlig alvorligt. De flyttede simpelthen fra ham så han igen stod på gaden. Han løb heldigvis tilbage til den første familie og er nu kommet ud til os. Han er rigtig sød og dejlig, men lad jer ikke snyde af det fredelige billede. Han ved, hvad han vil og helt sikkert, hvad han ikke vil. Ikke til små børn. Han er fra 01.03.2017.

RESERVERET. Astralis blev efterladt i et sommerhusområde. Ingen kender hans historie, men han er en sød og kærlig hankat der er meget social overfor andre katte. Han skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han skal sælges sammen med Saxo da han fungerer som hans støttepædagog. Han er fra marts 2018.

RESERVERET. Saxo er en meget forsigtig kat. Han skal bruge lang tid før han er tryg ved nye personer. Han er meget knyttet til Astralis og skal ud i et roligt hjem sammen med ham. Han er fra 25.05.2018

RESERVERET. Felix ser ud til at have stået model til billedet af en fastelavnskat. En lidt forsigtig kat, men rigtig sød og kælen, når han først kender en. Ikke til små børn. Felix er født 28.05.2018.

RESERVERET. Stevia blev indleveret med sine fire killinger. Hun har været en pragtfuld mor og fået 4 skønne killinger ud af det. De er nu alle fløjet fra reden og hun vil også gerne have et nyt, godt hjem. Hun er en rigtig sød og rar kat. Hun er fra 06.06.16.

Lille Kurt var tilløber hos et ægtepar, hvor han har haft nogle dejlige år. Desværre er de ramt af sygdom og han er derfor nødt til at få et nyt hjem. Han er en pragtfuld, kontaktsøgende kat. Han skal ud i et roligt hjem uden små børn, hvor han kan få lov til at nyde livet. Han er fra 01.08.13.

Grizzly blev solgt som killing, men da livet tog en drejning med brud/flytning, blev hun desværre tilovers. Hun er en meget kærlig og kontaktsøgende kat. Hun er fra september 2016.

Trunte blev fundet i en kælder med sine 4 killinger. De har alle fået nye hjem, så nu er det hendes tur. Hun har nok egyptiske aner, hvilket hendes holdning tyder lidt på. Lidt kongelig har man vel lov til at være. Hun er typisk trefarvet, klog, kontaktsøgende og andre katte kan bare fordufte. Hun er fra 01.05.18.

Alexia har levet i et badeværelse sammen med sin killing i ca. 8 mdr. Hun er en meget kærlig kat, men mangler lidt sul på sidebenene. Det er fordi hun kun spiser, når hun har selskab. Det er nok på grund af de mange ensomme måneder hun tilbragte på badeværelset. Hun skal ud i et hjem med megen kontakt så hun kan få rettet op på vægten. Hun er fra 01.05.13.

Katte fra 1 år og ældre