Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Samtidig er han lidt af en gavtyv da han åbner skabe uden problemer. Køkkenet skal nok børnesikres hvis man ikke vil have alt ud på gulvet. Han er lidt af en charmetrold, så man tilgiver ham hans narrestreger. Han skal ud i samme hjem som sin søster Marabu da de er tæt knyttet til hinanden. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

Marabu er søster til Mongola og har også været hos os siden lille killing. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i det samme hjem som Mongola da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 01.07.2017.

RESERVERET. Anton var tilløbet hos en familie, der af flere grunde ikke kunne tage ham til sig. Der var så en anden familie, der gerne ville have ham, men åbenbart tog de ikke deres ansvar særlig alvorligt. De flyttede simpelthen fra ham så han igen stod på gaden. Han løb heldigvis tilbage til den første familie og er nu kommet ud til os. Han er rigtig sød og dejlig, men lad jer ikke snyde af det fredelige billede. Han ved, hvad han vil og helt sikkert, hvad han ikke vil. Han er fra 01.03.17.

Trunte blev fundet i en kælder med sine 4 killinger. De har alle fået nye hjem, så nu er det hendes tur. Hun har nok egyptiske aner, hvilket hendes holdning tyder lidt på. Lidt kongelig har man vel lov til at være. Hun er typisk trefarvet, klog, kontaktsøgende og andre katte kan bare fordufte. Hun er fra 01.05.18.

Sofia havde født sine killinger i en tørlagt brønd. Heldigvis blev de opdaget i tide og hun har været en utrolig god mor for sine 6 børn. Hun er en rolig og venlig kat, der venter på det helt rigtige hjem.

Katte fra 1 år og ældre
Vi har i øjeblikket meget travlt og må derfor prioritere vores tid. Det betyder, at der er mange katte som ikke vises på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider.