Voksne katte

SOLGT med deadline den 12.12.20. Mischa kom ind til os med 6 næsten nyfødte killinger. Hun har været en utrolig god og samvittighedsfuld mor og trænger nu til en familie der værdsætter hendes dejlige væsen. Hun er en kontaktsøgende, dejlig kat. Hun er fra 20.07.17.

SOLGT med deadline den 03.12.20. Frk. Skov er en kærlig hunkat, men kun hvis hun selv får lov til at bestemme tempoet. Hun er mærket af det svigt, hun blev udsat for. Huset blev sat til salg, ejer væk, men enten glemte han hende eller havde brugt flyttekasserne. Hvis grunden var en mere alvorlig, var arvingerne åbenbart totalt ligeglade med hvad der blev af den kat, der så trofast havde holdt ham med selskab. Hun har mistet tiltroen på mennesker og skal ud i et roligt hjem.

Aida er en skøn lille dame men meget forsigtig. Hun blev indleveret sammen med flere søskende. Hun har ikke haft kontakt med mennesker i starten af sit liv og kræver derfor et menneske der har ro og indsigt til at gøre hende tryg. Hun er ikke "vild" men bare lidt skeptisk. Hun er fra 30.08.19.

Chopin kommer fra samme sted som Aida og har derfor den samme adfærd. Også en kat der kan arbejdes med for den rigtige person. Han er fra 01.09.19.

Stravinsky er en frisk og legesyg hankat. Han leger dog helst med andre katte og sig selv. Han er vokset op uden den store kontakt til mennesker og er derfor ret forsigtig over for os. Han skal arbejdes lidt med, men har potentiale til et godt familiemedlem for den rigtige ejer. Han skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han er fra 10.08.19.

Tibia kom ind sammen med tre små killinger. De er efterhånden fløjet fra reden, så nu mangler hun et hjem der passer til hendes sind. Hun er sød og kælen, men bryder hun sig ikke om en person, får de det at mærke med en vildfaren pote. Hun har det meste i munden da hun falder til ro når man først har fat i hende. Hun skal ud i et roligt hjem uden små børn.

Hector er en blid hankat men han kan dog ikke fordrage andre katte. Stille og rolig så han skal ud i et hjem, der matcher hans sind. Ikke til hjem, hvor der er små børn. Han er fra 01.08.18.

Amadeus er en skøn hankat og en rigtig flot fyr. Har det fint med andre katte og er både legesyg og kælen. Han er fra 02.07.19.

Nandu er noget af det blideste der findes. Han skal ud i et roligt hjem der har tid og overskud til, at han må ligge på skødet og meditere det meste af dagen. Ikke til små børn. Nandu er fra 16.03.20.

Dante er indbegrebet af en fætter til Garfield. Stor, kærlig og doven. Egner sig ikke til små børn og for megen virak da livet helst skal foregå i luntetrav.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.