Voksne katte

RESERVERET. Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Samtidig er han lidt af en gavtyv da han åbner skabe uden problemer. Køkkenet skal nok børnesikres hvis man ikke vil have alt ud på gulvet. Han er lidt af en charmetrold, så man tilgiver ham hans narrestreger. Han skal ud i samme hjem som sin søster Marabu da de er tæt knyttet til hinanden. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

RESERVERET. Marabu er søster til Mongola og har også været hos os siden lille killing. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i det samme hjem som Mongola da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 01.07.2017.

Nanna Ditzel ligner mest af alt et surt løg. Det er hun ikke, tværtimod er hun en meget forsigtig kat. Hun skal absolut kende folk inden de kan få lov til at røre hende. Hun skal have et hjem der er indstillet på at bruge megen tid på at gøre hende tryg. Når hun først accepterer en, vil hun være en ven for livet. Hun er fra 15.06.16.

Kajsa var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Hun blev indfanget af en mand der "ikke ville have hende rendende på sine enemærker". Hvis vi ikke tog hende ville han køre hende til aflivning. Hun var desværre ikke øremærket, så vi aner ikke hvor hun kommer fra. Hun er meget trykket efter den behandling hun har været udsat for. Hun er ikke aggressiv, kun bange. Vi kan sagtens kæle med hende, men hun nyder det ikke endnu, da hun helt klart ikke stoler på mennesker. Det tro pokker med den behandling.

Duchesse løb forvildet rundt i et parcelhus kvarter. Hun har sikkert været indekat da hun er døv. Der er åbenbart ingen der savner hende, hvilket er højst besynderligt. Hun skal formidles til et hjem med voliere da hun ikke kan klare sig udenfor. Hun er fra 2017.

SOLGT med deadline den 30.05.20. Viola er en kontaktsøgende, kærlig kat over for mennesker. Hun kan absolut ikke lide firbenede væsener af enhver art, måske undtagen mus! Hun er en skøn kat, der gerne vil have et hjem, hvor hun kan hygge sig og være midtpunkt. Hun er fra 2016.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte her på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider og se de andre dejlige katte som venter på et nyt hjem.