Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Samtidig er han lidt af en gavtyv da han åbner skabe uden problemer. Køkkenet skal nok børnesikres hvis man ikke vil have alt ud på gulvet. Han er lidt af en charmetrold, så man tilgiver ham hans narrestreger. Han skal ud i samme hjem som sin søster Marabu da de er tæt knyttet til hinanden. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

Marabu er søster til Mongola og har også været hos os siden lille killing. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i det samme hjem som Mongola da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 01.07.2017.

Rikki er en dejlig hankat fra 01.06.2010. Han og Tikki har været ved samme ejer i hele deres liv, men ejer er død og de søger nu sammen et nyt hjem, hvor de kan nyde tilværelsen igen.

Tikki er bror til Rikki og også fra 01.06.2010. Han er mere reserveret da han i øjeblikket ikke forstår, hvorfor hans trygge hverdag pludselig er så forandret. Han skal genvinde tilliden til omgivelserne, men vi er overbeviste om det kommer. Han skal blive sammen med sin bror.

Smølf havde en stabil og rolig hverdag da lynet slog ned. Hendes ejer dør uden varsel og hun kom derfor ud til os. Hun er fra 2009, er en dejlig, rolig og kælen kat, der meget gerne skal ud i et roligt hjem uden børn, hvor hun kan folde sig ud og hygge sig resten af hendes tilværelse.

Emil er en dejlig, kælen kat, der boede hos en misbruger de første år. Han dør og Emil kommer til steddatteren som indekat, hvor han mistrives. Han var i dårlig foderstand og hans pels lignede et mølædt loppefund. Han er igen helt på toppen efter den barske tilværelse og glæder sig til en familie, der vil tage sig godt af ham. Han er fra 01.01.2014.

Anton var tilløbet hos en familie, der af flere grunde ikke kunne tage ham til sig. Der var så en anden familie, der gerne ville have ham, men åbenbart tog de ikke deres ansvar særlig alvorligt. De flyttede simpelthen fra ham så han igen stod på gaden. Han løb heldigvis tilbage til den første familie og er nu kommet ud til os. Han er rigtig sød og dejlig, men lad jer ikke snyde af det fredelige billede. Han ved, hvad han vil og helt sikkert, hvad han ikke vil. Ikke til små børn. Han er fra 01.03.2017.

RESERVERET. Matilda er en kærlig kat, der havde et rigtigt katteliv med udgang til haven. Desværre for hende skulle ejer flytte i en lille bitte lejlighed, hvor hun pludselig fik frataget den uundværlige natur. Heldigvis vægtede ejeren Matildas trivsel fremfor sin egen egoisme og Matilda søger nu en ny familie, der kan give hende det liv hun fortjener. Hun er fra 19.05.14.

RESERVERET. Filippa er en kat med stor personlighed. En rigtig feinschmecker, eller på dansk - kræsen! Vi er nået igennem en del lækkerier som hun nådigst smager på, for derefter at kigge på os med sit uudgrundelige blik, som helt tydeligt siger - hvad har I ellers at byde på? Vi har dog fundet to ting hun kan lide, så hun dør i hvert fald ikke af sult. Hun er en selskabs spiser, så hun skal ud i et hjem hvor man har tid til hende. Til gengæld får man en kærlig og meget charmerende kat. Hun er fra 01.09.16

RESERVERET. Luna er på samme tid en lille diva, men samtidig kontaktsøgende og kærlig. Hun egner sig bedst som alenekat, da hun mener, at alle andre katte er konkurrenter, der helst skal være alle andre steder end lige netop, hvor hun befinder sig. Hun er fra 16.10.2014.

Astralis blev efterladt i et sommerhusområde. Ingen kender hans historie, men han er en sød og kærlig hankat der er meget social overfor andre katte. Han skal ud i et roligt hjem uden små børn. Han skal sælges sammen med Saxo da han fungerer som hans støttepædagog. Han er fra marts 2018.

Saxo er en meget forsigtig kat. Han skal bruge lang tid før han er tryg ved nye personer. Han er meget knyttet til Astralis og skal ud i et roligt hjem sammen med ham. Han er fra 25.05.2018

Banjo kom ind sammen med sine 5 killinger på 6 uger. Hendes killinger har alle fået et nyt hjem. Så nu er det hendes tur til at få en familie, hvor hun bliver værdsat som den dejlige kat, hun er. Hun har været en ekstrem god mor.

Felix ser ud til at have stået model til billedet af en fastelavnskat. En lidt forsigtig kat, men rigtig sød og kælen, når han først kender en. Ikke til små børn. Felix er født 28.05.2018.

Kalle er en charmerende hankat, en blanding af Norsk Skovkat og Maine Coone. Han mener selv, han er sat i verden for at styre andre katte. Han er sød, sjov og kærlig og søger et hjem, hvor han kan få lov til at udfolde sig helt for sig selv. En anden kat vil ikke få en pote til jorden over for hans personlighed. Kalle er født 14.06.2017.

Fiona er en lidt forsigtig hunkat. Hun er sød og kærlig men egner sig ikke til et hjem med børn. Fiona er født 20.05.2017.

Katte fra 1 år og ældre