Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Samtidig er han lidt af en gavtyv da han åbner skabe uden problemer. Køkkenet skal nok børnesikres hvis man ikke vil have alt ud på gulvet. Han er lidt af en charmetrold, så man tilgiver ham hans narrestreger. Han skal ud i samme hjem som sin søster Marabu da de er tæt knyttet til hinanden. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

Marabu er søster til Mongola og har også været hos os siden lille killing. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i det samme hjem som Mongola da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 01.07.2017.

Moder Theresa lever virkelig op til sit navn. Foruden sine egne killinger, der blev født udenfor, har hun præsteret også at tage sig af en stor flok dumpede killinger. Der var ca. 19 i alt. Heldigvis for hende var der en behjertet person, der tog affære, inden det gik helt galt, så vi fik hele menageriet ud til os.

Miss Molly udstråler klart den kat hun er. På den ene side meget kærlig og kontaktsøgende, men hun ved godt, hvor skabet skal stå. Hun fortæller dig helt præcis, hvornår hun ikke gider mere. Hun er fra april 2013.

RESERVERET. George Cloony er en kontaktsøgende, kærlig kat. Han bryder sig dog ikke om andre katte og egner sig derfor kun som enekat. Han er fra ca. 01.12.16.

Asmine er en meget forsigtig kat som skyldes hendes opvækst som killing. Hun blev, sammen med sin mor, holdt indespærret på et lille badeværelse i 8 mdr. inden det blev opdaget af et familiemedlem. Hun har derfor ikke stor tiltro til det gode i mennesker men det kan genopbygges. Hun har brug for et stille hjem uden børn. Hun er fra 01.08.18.

Nanna Ditzel ligner mest af alt et surt løg. Det er hun ikke, tværtimod er hun en meget forsigtig kat. Hun skal absolut kende folk inden de kan få lov til at røre hende. Hun skal have et hjem der er indstillet på at bruge megen tid på at gøre hende tryg. Når hun først accepterer en, vil hun være en ven for livet. Hun er fra 15.06.16.

Kajsa var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Hun blev indfanget af en mand der "ikke ville have hende rendende på sine enemærker". Hvis vi ikke tog hende ville han køre hende til aflivning. Hun var desværre ikke øremærket, så vi aner ikke hvor hun kommer fra. Hun er meget trykket efter den behandling hun har været udsat for. Hun er ikke aggressiv, kun bange. Vi kan sagtens kæle med hende, men hun nyder det ikke endnu, da hun helt klart ikke stoler på mennesker. Det tro pokker med den behandling.

Mille er lidt svær at fotografere da hun meget gerne vil snakke. Det er generelt hovedet der kommer først. Hun har fået en god og kærlig start på livet, men måtte desværre afleveres på grund af allergi i familien. Hun er en meget kontaktsøgende og kærlig kat. Hun er fra 21.10.18.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte på vores hjemmeside. Kig ud til os i vores åbningstider og se de mange katte som venter på et nyt hjem.