Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Han skal ud i samme hjem som sin søster Marabu da de er tæt knyttet til hinanden. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

Marabu er søster til Mongola og har også været hos os siden lille killing. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i det samme hjem som Mongola da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 01.07.2017.

RESERVERET. Max er en Maine Coon eller måske en blanding, det ved vi af gode grunde ikke. Han har dog det typiske Maine Coon sind, med andre ord knytter han sig generelt kun til en enkelt person. Han er en kat med et stort ego og bryder sig ikke om andre katte. Han mener de alle skal jages væk da det er ham der bestemmer. Det gælder også mennesker, passer det ikke herren, er han ikke bleg for at give et "bidende" svar. Han er ca. fra 01.11.2017.

Kitty er en dejlig kat med en naturlig skepsis over for mennesker som hun ikke kender. Som hendes blik klart fortæller, kigger hun de mennesker ud, hun præsenteres for. Får du først hendes tillid, er hun en rigtig dejlig kat. Hun er fra 01.05.15.

Rikki er en dejlig hankat fra 01.06.2010. Han og Tikki har været ved samme ejer i hele deres liv, men ejer er død og de søger nu sammen et nyt hjem, hvor de kan nyde tilværelsen igen.

Tikki er bror til Rikki og også fra 01.06.2010. Han er mere reserveret da han i øjeblikket ikke forstår, hvorfor hans trygge hverdag pludselig er så forandret. Han skal genvinde tilliden til omgivelserne, men vi er overbeviste om det kommer. Han skal blive sammen med sin bror.

RESERVERET. "Fedtemor" lever ikke op til sit navn mere, da hun har udviklet sig til en skøn og velplejet kat. Hun valgte at installere sig med sine killinger i en garage, til stor overraskelse for ejerne. Hvor hun kommer fra, ved ingen, men hendes pels var fedtet og hun var meget tynd. Hun har kæmpet for at holde liv i sine killinger som på det tidspunkt var 7 uger. Hun havde kun 2, og vi kan kun gisne om, om hun har haft flere og hvilken skæbne de måske har fået. Hun er ca. fra 2016.

Ruth er en mistænksom lille dame der ikke stoler på enhver. Har hun først accepteret dig, er hun rigtig sød og kærlig. Hun skal derfor ud i et roligt hjem uden børn. Hun er fra 17.10.14.

RESERVERET. Plet levede sammen med en ældre kat da ejeren pludselig gik bort. Hun søger nu en ny start i et hjem hvor hun kan få et godt og langt katteliv. Hun er legesyg og kælen, men egner sig ikke til et hjem med små børn. Hun er fra starten af 2018.

John startede som killing i et hjem hvor han var kongen. Men som det så ofte sker blev familien forøget efter nogle år og børnene forvandlede hans trygge tilværelse til et mareridt. Han er præget af den evige uro han måtte stå model til, så han søger nu et hjem hvor han kan få lov til at nyde sit otium i rolige omgivelser. Han er fra 17.01.2010.

Smølf havde en stabil og rolig hverdag da lynet slog ned. Hendes ejer dør uden varsel og hun kom derfor ud til os. Hun er fra 2009, er en dejlig, rolig og kælen kat, der meget gerne skal ud i et roligt hjem uden børn, hvor hun kan folde sig ud og hygge sig resten af hendes tilværelse.

RESERVERET. Aske har det blideste væsen, han er kælen og snakkesalig på trods af de miserable forhold han boede under. Han fortjener om nogen at få et hjem, hvor han bliver værdsat for den pragtfulde kat, han er. Han er fra 01.03.2018.

Annegrethe boede sammen med sin søster. Annegrethe forsvinder pludselig en dag og dukker først op igen efter ½ år. Af en eller anden grund kan de ikke tåle synet af hinanden og hun søger nu et hjem hun kan have helt for sig selv. Hun er en forsigtig, men rigtig kælen kat. Hun skal ud i et hjem uden børn. Hun er fra 01.05.2013.

Emil er en dejlig, kælen kat, der boede hos en misbruger de første år. Han dør og Emil kommer til steddatteren som indekat, hvor han mistrives. Han var i dårlig foderstand og hans pels lignede et mølædt loppefund. Han er igen helt på toppen efter den barske tilværelse og glæder sig til en familie, der vil tage sig godt af ham. Han er fra 01.01.2014.

Anton var tilløbet hos en familie, der af flere grunde ikke kunne tage ham til sig. Der var så en anden familie, der gerne ville have ham, men åbenbart tog de ikke deres ansvar særlig alvorligt. De flyttede simpelthen fra ham så han igen stod på gaden. Han løb heldigvis tilbage til den første familie og er nu kommet ud til os. Han er rigtig sød og dejlig, men lad jer ikke snyde af det fredelige billede. Han ved, hvad han vil og helt sikkert, hvad han ikke vil. Ikke til små børn. Han er fra 01.03.2017.

Katte fra 1 år og ældre