Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Han skal enten ud i et hjem, hvor der er kat i forvejen eller allerbedst sælges sammen med Marabu. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

Marabu er søster til Mongola og har ogå været hos os siden lille killing. Hun er en meget forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i et hjem med kat i forvejen men allerhelst sammen med Mongola. Hun er fra 01.07.2017.

RESERVERET. Loki er en skøn hankat der ikke var særlig heldig med sin første ejer. Han var åbenbart ligeglad med kattens trivsel så Loki var nødt til at finde mad og husly andre steder. Han valgte en behjertet dame der havde en kat i forvejen og de harmonerede ikke så godt. Hun byggede et lille hus til ham i haven, men efter den sidste strenge vinter kunne hun ikke klare at han var forvist til et forhutlet udendørs liv. Han er en kærlig kat der absolut fortjener at komme ud i et stabilt hjem.

Venia er en stille og forsigtig hunkat, der blev indleveret med sine 5 killinger. Det bedste for hende vil være et hjem hos en ældre person i en mindre bolig, der har forståelse for, at hun har brug for tid til at blive tryg igen. Hun er fra 02.02.2017.

Max er en Maine Coon eller måske en blanding, det ved vi af gode grunde ikke. Han har dog det typiske Maine Coon sind, med andre ord knytter han sig typisk kun til en enkelt person. Han er en kat med et stort ego og bryder sig ikke om andre katte. Han mener de alle skal jages væk da det er ham der bestemmer. Han er ca. fra 01.11.2017.

Kitty er en dejlig kat med en naturlig skepsis over for mennesker som hun ikke kender. Som hendes blik klart fortæller, kigger hun de mennesker ud, hun præsenteres for. Får du først hendes tillid, er hun en rigtig dejlig kat. Hun er fra 01.05.15.

Ebba er en kærlig hunkat der kom ud i et hjem til en anden kat. Desværre lykkedes det ikke at integrere de to katte så hun er nu retur og venter på et hjem hvor hun kan få lov til at være dronning, helt for sig selv. Hun er en rolig, rigtig sød og kontaktsøgende kat.

Rikki er en dejlig hankat fra 01.06.2010. Han og Tikki har været ved samme ejer i hele deres liv, men ejer er død og de søger nu sammen et nyt hjem, hvor de kan nyde tilværelsen igen.

Tikki er bror til Rikki og også fra 01.06.2010. Han er mere reserveret da han i øjeblikket ikke forstår, hvorfor hans trygge hverdag pludselig er så forandret. Han skal genvinde tilliden til omgivelserne, men vi er overbeviste om det kommer. Han skal blive sammen med sin bror.

RESERVERET. Pandora er en skøn hunkat fra 15.10.2017. Tillidsfuld, rolig og kælen. Vi kender ikke hendes historie men hun dukker pludselig op sammen med en killing på en landejendom.

RESERVERET. Kulmule er en spøjs kat som gennem en lang periode har holdt til ved en fraflyttet landejendom. Vi mener, at han skulle være grå og hvid, men det hvide er nærmest lysegråt. Det går ikke af i vask, så det må jo være rigtigt, vi har bare aldrig set den farve før. Han er lidt af en laps, sød og kærlig men også bestemt. Han er fra 10.10.2016.

RESERVERET. Lemmy er en dejlig, kælen og kontaktsøgende kat. Fungerer fint sammen med andre katte. Han er fra 11.04.2018.

RESERVERET. Laura er en skøn lille kat, der blev fundet våd og kold på en strand flere kilometer fra en bebyggelse. Hun er kontaktsøgende og kærlig. Hun er fra 06.12.2017.

Selman er en dejlig, stor, bamset kat. Han er meget kærlig, men også forsigtig. Han løb rundt ved Hospitalet i Sønderborg. Egner sig ikke til små børn, men skal have et roligt hjem, der sætter pris på hans dejlige væsen. Han er fra 01.08.2017.

RESERVERET. Ellie er en skøn lille dame fra 07.07.2016.

"Fedtemor" lever ikke op til sit navn mere, da hun har udviklet sig til en skøn og velplejet kat. Hun valgte at installere sig med sine killinger i en garage, til stor overraskelse for ejerne. Hvor hun kommer fra, ved ingen, men hendes pels var fedtet og hun var meget tynd. Hun har kæmpet for at holde liv i sine killinger som på det tidspunkt var 7 uger. Hun havde kun 2, og vi kan kun gisne om, om hun har haft flere og hvilken skæbne de måske har fået. Hun er ca. fra 2016 og er salgsklar efter 19.01.19.

Katte fra 1 år og ældre