Voksne katte

Morgan er en af de katte vi ikke kender forhistorien på. Han drev rundt i midten af Aabenraa. En forsigtig kat, men det kan måske henføres til hans lidt omtumlede tilværelse. Han er fra ca. 25.03.16.

Kato er en glad lille hankat, der skal ud i et hjem uden andre katte da han bliver stresset af andre katte og for megen virak. Han er fra 01.07.2015.

Artemissen er en skøn hankat, kælen og snakkesalig. Han har det ikke så godt med andre katte og skal derfor ud i et hjem som enekat. Han er fra 2011.

Olympus er en rolig herre, der gerne vil have selskab, bare ikke af andre katte. Han skal derfor sælges som enekat. Han er fra 2011.

Odessa er en stille og rolig hunkat fra 03.08.14. Hun kom ind sammen med sin søster Valetta.

Valetta er søster til Odessa. Hun er også fra 03.08.14.

RESERVERET. Dexter er en kærlig og kontaktsøgende hankat fra 01.11.15.

Helene er en skøn hunkat fra 2016. Hun blev indleveret sammen med sine 4 killinger, der nu er klare til at flyve fra reden. Nu trænger hun til at få et hjem helt for sig selv.

RESERVERET. Fryns blev solgt som killing for 3 år siden. Desværre for ham fandt ejeren en kæreste, der ikke kunne lide katte, og selvfølgelig trak han, som så ofte, det korte strå. Han sidder atter på internatet og forstår ikke helt, hvad der skete. Han er blevet en lidt forsigtig kat, der ikke har helt tiltro til mennesker, hvad man bestemt ikke kan fortænke ham i. Vi håber der findes en familie, der kan give ham trygheden tilbage.

Cissy blev solgt sammen med Fryns og har derfor været igennem det samme som ham. Hun er dog mere robust og er kommet lettere igennem prøvelserne.

Juliane holdt til hos en ældre mand sammen med sine to søstre. De "boede" i et mørkt rum i en kælder, blev fodret, men det var så som så med kontakt og kærtegn. Hun er lidt præget af det i modsætning til sin søster Juliette. Hun skal ud i et roligt hjem der har tid og tålmodighed til at gøre hende tryg. Hun er født 01.12.2016.

Juliette er mere tillidsfuld end sin søster, en rigtig sød og rar hunkat. Hun er født 01.12.2016.

Topic er en rolig og dejlig hankat, der dukkede op på en adresse uden varsel. Hvor han kommer fra og hvad han har oplevet, ved vi derfor ikke.

Simon var øremærket da han dukkede op et sted i Toftlund. Desværre var det ulæseligt, så vi har ikke været i stand til at finde hans ejer. Han er en utrolig sød og rar kat.

Frost er en legesyg hankat, men samtidig lidt forbeholden over for nye mennesker. Når han lærer dem at kende, er han dog rigtig sød og kontaktsøgende.

Katte fra 1 år og ældre