Voksne katte

Kato er en glad lille hankat, der skal ud i et hjem uden andre katte da han bliver stresset af andre katte og for megen virak. Han savner et nyt hjem med have, hvor han kan falde til ro som alenekat. Han er fra 01.07.2015.

Juliane holdt til hos en ældre mand sammen med sine to søstre. De "boede" i et mørkt rum i en kælder, blev fodret, men det var så som så med kontakt og kærtegn. Hun er lidt præget af oplevelsen og skal ud i et mindre hjem hos en enlig eller et par, hvor børn er flyttet hjemmefra. Hun har brug for stille rammer for at føle sig tryg. Hun er født 01.12.2016.

Gitte er en dejlig hunkat fra august 2016. Hun blev fodret sammen med Greggers af en ældre dame. Hun ser sine omgivelser an men er livlig og kælen. Hun skal sælges sammen med Greggers da de ikke kan undvære hinanden.

Greggers har ikke den store tillid til mennesker men med den rette indstilling og tid, får man en rar og dejlig kat. Han er ikke glad for andre hankatte. Greggers holdt til hos en ældre dame, hvor han blev fodret sammen med Gitte. Han skal sælges sammen med hende da de hænger meget sammen. Han er fra 2015.

Joe er bror til Moe og en dejlig hankat fra 01.07.15. En stille og rolig herre, der savner et nyt hjem, hvor han kan komme udenfor. Vi ser gerne, at de to bliver sammen.

Moe er bror til Joe. En stille og rolig hankat som sin bror, der lige skal opleve tillid til sine omgivelser. Som sin bror, savner Moe et hjem, hvor han kan komme udenfor. Vi ser gerne, at de 2 bliver sammen. Han er fra 01.07.15.

Faust er en lille krudtugle. Han er snakkesalig og der er altid gang i ham. Søger man en afslappet, rolig kat er han nok ikke den man skal vælge. Men holder man af en "teenager" med gang i, er han den helt rigtige. Han kan absolut ikke lide andre katte. Han er fra april 2016.

Katte fra 1 år og ældre