Voksne katte

Juliane holdt til hos en ældre mand sammen med sine to søstre. De "boede" i et mørkt rum i en kælder, blev fodret, men det var så som så med kontakt og kærtegn. Hun er lidt præget af oplevelsen og skal ud i et mindre hjem hos en enlig eller et par, hvor børn er flyttet hjemmefra. Hun har brug for stille rammer for at føle sig tryg. Hun er født 01.12.2016.

RESERVERET. Gitte er en dejlig hunkat fra august 2016. Hun blev fodret sammen med Greggers af en ældre dame. Hun ser sine omgivelser an men er livlig og kælen. Hun skal sælges sammen med Greggers da de ikke kan undvære hinanden.

RESERVERET. Greggers havde ikke den store tillid til mennesker da han kom til os men det har udviklet sig med den rette indstilling og tid. Han er nu en rar og dejlig kat. Han er ikke glad for andre hankatte. Greggers holdt til hos en ældre dame, hvor han blev fodret sammen med Gitte. Han skal sælges sammen med hende da de er tæt knyttet til hinanden. Han er fra 2015.

Faust er en lille krudtugle. Han er snakkesalig og der er altid gang i ham. Søger man en afslappet, rolig kat er han nok ikke den man skal vælge. Men holder man af en "teenager" med gang i, er han den helt rigtige. Han kan absolut ikke lide andre katte. Han er fra april 2016.

Pamina er en rigtig sød og dejlig kat som ejeren af en eller anden grund ikke havde tid til mere. Pamina er en Maine Coon så hendes nye hjem skal have indsigt i denne race og tid til omfattende pelspleje. Hun er fra 15.07.12.

Luciana kommer fra samme hjem som Pamina, hvilket tydeligt var at se på hendes pels. Hun er nu klippet i bund og starter på en frisk, ser derfor lidt spøjs ud i øjeblikket, men det udlignes bestemt af hendes søde og blide væsen. En kat man kun kan elske. Luciana er Maine Coon mix, så hendes nye hjem skal have indsigt i denne race og tid til omfattende pelspleje. Hun er fra 29.06.12.

RESERVERET. Kashmir boede hos en person, der i realiteten ikke var i stand til at tage sig ordentlig af ham. Ovenikøbet blev han holdt som indekat i en lille lejlighed. Han er en rigtig skøn og kærlig kat, der trænger til et hjem, der påskønner ham for den han er og hvor han endelig kan smage friheden og komme ud. Han er fra 2016.

Luna er en sød og kærlig hunkat fra 2016. Luna har været holdt som indekat, hvilket hun ikke trivedes med. Hun søger nu et nyt godt hjem, hvor hun kan komme udenfor. Luna bryder sig ikke om andre katte.

Vicca er en tillidsfuld hunkat der gerne vil snakke. Hun er dog lidt forsigtig i den første kontakt. Hun er ikke egnet til hjem med små børn. Bryder sig ikke om andre katte så hun skal formidles som alenekat. Vicca har været indekat siden killing men hendes nye hjem skal kunne give hende mulighed for at komme ud. Hun er fra 01.05.17.

RESERVERET. Cher blev foræret væk da ejeren skulle flytte i anden bolig. Desværre for katten var det ikke den rigtige person, der overtog hende. Han var i princippet ikke indstillet på at have kat og var derfor ligeglad med, at hun løb rundt i området og tiggede efter mad og opmærksomhed. Derudover havde hun en del sår i ansigtet. Atter et eksempel på, at man skal være meget forsigtig med at afsætte sin kat til hvem som helst. Hun er en utrolig sød, kælen og meget dejlig kat. Hun er fra 2012.

Svend er en rigtig dejlig kat. Han er dog i øjeblikket lidt tynd da han har levet i en flok, der konstant var på nakken af ham. På grund af de stressende omgivelser har han ikke taget ordentlig på men vi tror og håber, at ro og regelmæssighed kan få ham på banen igen. Han er fra 2011.

Sif har levet som indekat og haft en lidt omtumlet tilværelse på grund af ejers forkerte dispositioner. Hun er rigtig sød, men yderst forsigtig, så hun skal lige have tilliden til mennesker tilbage. Hun er fra juli 2015.

Katte fra 1 år og ældre