Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Han skal enten ud i et hjem, hvor der er kat i forvejen eller allerbedst sælges sammen med Marabu. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.17.

RESERVERET. Ebba havde et hjem, men ejeren valgte at flytte i en bolig, hvor hun ikke kunne komme med. Nu håber vi så hun får et nyt stabilt hjem, der vil give hende den tryghed, hun fortjener. Hun er en skøn, kælen hunkat fra 01.05.15.

RESERVERET. Filur er en charmerende hankat med fuld knald på. Han fylder meget, så hans nye ejere skal være indstillet på at de virkelig får en "filur" i huset. Han mener selv han er guds gave til menneskene og derfor skal alle andre katte bare have smæk. Et stort ego i en lille krop, men utrolig sød og kælen. Han er fra 15.06.16.

Marabu er søster til Mongola og har ogå været hos os siden lille killing. Hun er en meget forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i et hjem med kat i forvejen men allerhelst sammen med Mongola. Hun er fra 01.07.17.

Loki er en skøn hankat der ikke var særlig heldig med sin første ejer. Han var åbenbart ligeglad med kattens trivsel så Loki var nødt til at finde mad og husly andre steder. Han valgte en behjertet dame der havde en kat i forvejen og de harmonerede ikke så godt. Hun byggede et lille hus til ham i haven, men efter den sidste strenge vinter kunne hun ikke klare at han var forvist til et forhutlet udendørs liv. Han er en kærlig kat der absolut fortjener at komme ud i et stabilt hjem som kan give ham et nyt trygt liv. Han er fra 16.08.16.

Venia er en stille og forsigtig lille hunkat, der blev indleveret med 5 killinger. Hun er legesyg og kærlig. Ikke egnet til hjem med små børn. Hun er fra 02.02.17.

Nando er en skøn hankat med lidt temperament. Han elsker at snakke, men kun så længe det passer ham. Han skal ud i et hjem der respekterer hans grænser, men så får de en ven for livet.

Gandi er alt, hvad man forestiller sig hos en stor rød kat. Han er rolig, velafbalanceret og utrolig kærlig. Han er fra 01.05.17.

Max er en Maine Coon eller måske en blanding, det ved vi af gode grunde ikke. Han har dog det typiske Maine Coon sind, med andre ord knytter han sig typisk kun til en enkelt person. Han er dog rar og venlig over for alle. Han er ca. fra 01.11.17.

Kitty er en dejlig kat med en naturlig skepsis over for mennesker som hun ikke kender. Som hendes blik klart fortæller, kigger hun de mennesker ud, hun præsenteres for. Får du først hendes tillid, er hun en rigtig dejlig kat. Hun er fra 01.05.15.

Bodil blev af uvisse grunde foræret væk til en ny familie. Hun følte sig åbenbart ikke godt tilpas i sit nye hjem og søgte nye omgivelser. Den forrige ejer "kan ikke huske hvem der fik hende" så hun har indtil nu ikke været så heldig med sine familier. Hun er en sød og kærlig kat, der fortjener endelig at finde et godt, stabilt hjem. Hun er fra 2008.

RESERVERET. Spooky er en rolig og kærlig hankat. Han er lidt forsigtig så han skal ud i et roligt hjem uden børn. Han er fra 01.11.17.

Katte fra 1 år og ældre