Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Samtidig er han lidt af en gavtyv da han åbner skabe uden problemer. Køkkenet skal nok børnesikres hvis man ikke vil have alt ud på gulvet. Han er lidt af en charmetrold, så man tilgiver ham hans narrestreger. Han skal ud i samme hjem som sin søster Marabu da de er tæt knyttet til hinanden. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

Marabu er søster til Mongola og har også været hos os siden lille killing. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i det samme hjem som Mongola da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 01.07.2017.

Moder Theresa lever virkelig op til sit navn. Foruden sine egne killinger, der blev født udenfor, har hun præsteret også at tage sig af en stor flok dumpede killinger. Der var ca. 19 i alt. Heldigvis for hende var der en behjertet person, der tog affære, inden det gik helt galt, så vi fik hele menageriet ud til os.

Miss Molly udstråler klart den kat hun er. På den ene side meget kærlig og kontaktsøgende, men hun ved godt, hvor skabet skal stå. Hun fortæller dig helt præcis, hvornår hun ikke gider mere. Hun er fra april 2013.

George Clooney er en kontaktsøgende, kærlig kat. Han bryder sig dog ikke om andre katte og egner sig derfor kun som enekat. Han er fra ca. 01.12.16.

RESERVERET. Melika har en del i bagagen da hun er en meget forsigtig kat der ikke stoler ret meget på mennesker. Hun har det bedst for sig selv, blander sig ikke med andre katte og kræver en person der ved hvordan man behandler en skrøbelig kat som hende. Når hun først har fået tillid til en, er hun dog utrolig kælen. Hun egner sig kun til indekat eller voliere, da hun ville "dø af skræk" hvis hun kom ud i den store verden. Hun fortjener virkelig et hjem hvor hun kan få ro og opbygge tillid til mennesker.

Asmine er en meget forsigtig kat som skyldes hendes opvækst som killing. Hun blev, sammen med sin mor, holdt indespærret på et lille badeværelse i 8 mdr. inden det blev opdaget af et familiemedlem. Hun har derfor ikke stor tiltro til det gode i mennesker men det kan genopbygges. Hun har brug for et stille hjem uden børn. Hun er fra 01.08.18.

Noah blev solgt i 2019, men efter nogle måneder, blev hans ejer desværre syg, og kunne ikke tage sig af ham. Han kom derfor retur og venter på et godt, nyt hjem. Han er en kærlig kat, der skal ud i et roligt hjem uden små børn og andre katte. Han er fra 01.03.15.

Freja har vist lige vasket sine tæer, hun synes i hvert fald, at vi skal se, hvor fine de er blevet. Hun er en rigtig sød og kælen kat, men skal lige se folk an før hun kommer. Det skyldes desværre uhensigtsmæssig behandling som hun har været udsat for. Hun har dog fundet ud af, at vi ikke gør hende noget, og egner sig bedst til et roligt hjem uden for store armbevægelser.

Nanna Ditzel ligner mest af alt et surt løg. Det er hun ikke, tværtimod er hun en meget forsigtig kat. Hun skal absolut kende folk inden de kan få lov til at røre hende. Hun skal have et hjem der er indstillet på at bruge megen tid på at gøre hende tryg. Når hun først accepterer en, vil hun være en ven for livet. Hun er fra 15.06.16.

Cosmea var indespærret i en SPF stald og havde kun én opgave: at fange mus. Hun må dog på et tidspunkt være smuttet ud, for pludselig var hun gravid. Hun fødte sine 4 killinger, men de blev alle forvist, da hun jo ikke var "steril" mere. Det var så deres held, og de kan nu få et normalt liv hos en familie. Hun er rigtig sød og kælen.

Kajsa var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Hun blev indfanget af en mand der "ikke ville have hende rendende på sine enemærker". Hvis vi ikke tog hende ville han køre hende til aflivning. Hun var desværre ikke øremærket, så vi aner ikke hvor hun kommer fra. Hun er meget trykket efter den behandling hun har været udsat for. Hun er ikke aggressiv, kun bange. Vi kan sagtens kæle med hende, men hun nyder det ikke endnu, da hun helt klart ikke stoler på mennesker. Det tro pokker med den behandling.

Pedro sad udenfor en restaurant og fulgte med et par hjem som havde spist der. Næste morgen sad han foran deres dør og de tog sig så af ham. Han var ikke øremærket, så vi ved ikke, hvor han oprindelig kommer fra. Han er en meget kærlig og social kat.

Katte fra 1 år og ældre
Der er ikke billede af alle vore voksne katte på vores hjemmeside. Kig ud til os i vores åbningstider og se de mange katte som venter på et nyt hjem.