Voksne katte

Juliane holdt til hos en ældre mand sammen med sine to søstre. De "boede" i et mørkt rum i en kælder, blev fodret, men det var så som så med kontakt og kærtegn. Hun er lidt præget af oplevelsen og skal ud i et mindre hjem hos en enlig eller et par, hvor børn er flyttet hjemmefra. Hun har brug for stille rammer for at føle sig tryg. Hun er født 01.12.2016.

Faust er en lille krudtugle. Han er snakkesalig og der er altid gang i ham. Søger man en afslappet, rolig kat er han nok ikke den man skal vælge. Men holder man af en "teenager" med gang i, er han den helt rigtige. Han kan absolut ikke lide andre katte. Han er fra april 2016.

RESERVERET. Luna er en sød og kærlig hunkat fra 2016. Luna har været holdt som indekat, hvilket hun ikke trivedes med. Hun søger nu et nyt godt hjem, hvor hun kan komme udenfor. Luna bryder sig ikke om andre katte.

RESERVERET. Svend er en rigtig dejlig kat. Han er dog i øjeblikket lidt tynd da han har levet i en flok, der konstant var på nakken af ham. På grund af de stressende omgivelser har han ikke taget ordentlig på men vi tror og håber, at ro og regelmæssighed kan få ham på banen igen. Hans nye familie skal være indstillet på, at han kræver pelspleje. Han er fra 2011.

Mongola er en frisk lille fyr, men også meget forsigtig. Han skal enten ud i et hjem hvor der er kat i forvejen eller sælges sammen med Marabou. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 1.07.17.

Ebba havde et hjem, men ejeren valgte at flytte i en bolig, hvor hun ikke kunne komme med. Nu håber vi så hun får et nyt stabilt hjem, der vil give hende den tryghed, hun fortjener. Hun er en skøn, kælen hunkat fra 01.05.15. Ebba skal sælges som alenekat, da andre katte gør hende bange

Filur er en charmerende hankat med fuld knald på. Han fylder meget, så hans nye ejere skal være indstillet på at de virkelig får en "filur" i huset. Han mener selv han er guds gave til menneskene og derfor skal alle andre katte bare have smæk. Et stort ego i en lille krop, men utrolig sød og kælen. Han er fra 15.06.16.

RESERVERET. Kleine blev solgt som killing, og har haft 4 gode år med sin ejer. Han er desværre gået bort og hun søger nu et nyt blivende hjem. Hun er en kontaktsøgende og dejlig kat, født i 2013.

Marabu er søster til Mongola. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i et hjem med kat i forvejen eller evt. sammen med Mongola. Hun er fra 01.07.17.

Loki er en skøn hankat der ikke var særlig heldig med sin første ejer. Han var åbenbart ligeglad med kattens trivsel så Loki var nødt til at finde mad og husly andre steder. Han valgte en behjertet dame der havde en kat i forvejen og de harmonerede ikke så godt. Hun byggede et lille hus til ham i haven, men efter den sidste strenge vinter kunne hun ikke klare at han var forvist til et forhutlet udendørs liv. Han er en kærlig kat der absolut fortjener at komme ud i et stabilt hjem som kan give ham et nyt trygt liv. Han er fra 16.08.16.

Venia er en stille og forsigtig lille hunkat, der blev indleveret med 5 killinger. Hun er salgsklar, når de er 12 uger, tidligst 15.09.18. Hun er fra 02.02.17.

Salvie er en frisk lille hunkat fra 2017. Hun er et lille energibundt, der blev indleveret sammen med 4 killinger. Hun er salgsklar, når de er 12 uger, tidligst ca. 19.09.18.

Silvia er en kontaktsøgende og kærlig kat fra 2016. Hun var sat af i en transportkasse foran kattehjemmet en morgen og havde i løbet af natten født 4 killinger. Desværre døde den ene efter et par dage. Hun var ret frustreret og havde svært ved at tage sig af de små, men heldigvis faldt hun til ro igen og de tre overlevende har nu vokset sig store og fine. Hun er salgsklar, når killingerne er 12 uger. Tidligst fra 08.09.18.

RESERVERET. Lucie er en kærlig hunkat der blev fundet sammen med en masse katte, hvis ejer var død. Desværre var arvingerne ligeglad med kattene så en behjertet dame påtog sig opgaven med at få dem alle placeret rundt på de forskellige internater i Sønderjylland/Fyn.

Nando er en skøn hankat med lidt temperament. Han elsker at snakke, men kun så længe det passer ham. Han skal ud i et hjem der respekterer hans grænser, men så får de en ven for livet.

Phillip er en rigtig charmetrold. Et lysende eksempel på en afbalanceret, rolig hankat.

Katte fra 1 år og ældre