Voksne katte

Mongola har været hos os siden han var lille killing og venter fortsat på et hjem, som kan give ham tid til at blive tryg, da han er en forsigtig kat. Samtidig er han lidt af en gavtyv da han åbner skabe uden problemer. Køkkenet skal nok børnesikres hvis man ikke vil have alt ud på gulvet. Han er lidt af en charmetrold, så man tilgiver ham hans narrestreger. Han skal ud i samme hjem som sin søster Marabu da de er tæt knyttet til hinanden. Ikke til et hjem med små børn. Han er fra 01.07.2017.

Marabu er søster til Mongola og har også været hos os siden lille killing. Hun er en forsigtig kat som skal ud i et roligt hjem uden børn. Der skal arbejdes med hende, men med tid og den rigtige indsats, bliver hun en dejlig kat. Hun skal ud i det samme hjem som Mongola da de er tæt knyttet til hinanden. Hun er fra 01.07.2017.

RESERVERET. Sofia havde født sine killinger i en tørlagt brønd. Heldigvis blev de opdaget i tide og hun har været en utrolig god mor for sine 6 børn. Hun er en rolig og venlig kat, der venter på det helt rigtige hjem.

RESERVERET. Basse passer virkelig til sit navn. En stor og meget dejlig kat. Han er indbegrebet af, hvad man kan ønske sig, hvis man gerne vil have en kammerat for livet. Hans ejer flytter simpelthen fra ham. Basse var ikke øremærket men en nabo kender ham og gudskelov tager hun affære og kontakter os. Han er fra november 2015.

Moder Theresa lever virkelig op til sit navn. Foruden sine egne killinger, der blev født udenfor, har hun præsteret også at tage sig af en stor flok dumpede killinger. Der var ca. 19 i alt. Heldigvis for hende var der en behjertet person, der tog affære, inden det gik helt galt, så vi fik hele menageriet ud til os.

Miss Molly udstråler klart den kat hun er. På den ene side meget kærlig og kontaktsøgende, men hun ved godt, hvor skabet skal stå. Hun fortæller dig helt præcis, hvornår hun ikke gider mere. Hun er fra april 2013.

George Clooney er en kontaktsøgende, kærlig kat. Han bryder sig dog ikke om andre katte og egner sig derfor kun som enekat. Han er fra ca. 01.12.16.

Melika har sikkert en del i bagagen da hun er en meget forsigtig kat der ikke stoler ret meget på mennesker. Hun har det bedst for sig selv, blander sig ikke med andre katte og kræver virkelig en person der ved hvordan man behandler en skrøbelig kat som hende. Når hun først har fået tillid til en, er hun dog utrolig kælen. Hun egner sig kun til indekat eller adgang til voliere, da hun simpelthen ville "dø af skræk" hvis hun kom ud i den store verden. Hun fortjener virkelig et hjem hvor hun kan få roen og tilliden tilbage.

Julius har svært ved at stå stille længe nok til at man kan få et ordentligt billede af ham. Han var dumpet en søndag morgen foran kattehjemmet. Vi ved ikke, hvor længe han har siddet i kassen, men han var noget trykket over situationen. Han er en skøn kat og vi forstår ikke, at hans forhenværende ejer havde hjerte til at efterlade ham i kulden uden at vide hvornår og om han blev fundet. Heldigvis fandt vi ham først, det kunne jo også have været forbipasserende med andre hensigter. Han er fra ca. 01.06.18.

Katte fra 1 år og ældre
Vi har i øjeblikket meget travlt og må derfor prioritere vores tid. Det betyder, at der er katte som ikke vises på hjemmesiden. Kig ud til os i vores åbningstider.